İçerde yeni bölüm öncesi yayınlanan 17. bölüm fragmanında Melek kaçırılıyor

Güncelleme Tarihi:

İçerde yeni bölüm öncesi yayınlanan 17. bölüm fragmanında Melek kaçırılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2017 21:28

İçerde yeni bölüm öncesi yayınladığı 17. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen aksiyon dolu dizisi İçerde yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde izleyenleri şoke edecek gelişmeler yaşanacak. Yeni bölümde Yusuf Müdür, komiser Mert'i takım liderliğinden çıkartıyor. Mert bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor. Kebapçı Celal'in kızı Melek ise Coşkun'un adamları tarafından kaçırılıyor. İşte, İçerde heyecan dolu 17. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

İçerde 17. bölüm fragmanında görevinin başına dönen Yusuf müdür, Mert'i ekip liderliğinden almıştır. Bu durum genç komiserin kafasında soru işaretleri oluşturacaktır. İçerde 17. bölüm fragmanında Sarp'ı köşeye sıkıştıran Celal, genç adamın kızı Melek'e yakınlığını sorgulamaktadır. Coşkun'un Celal'i bitirmeye yönelik hamleleri devam etmektedir. Bu hamlelerden bir yenisi Melek'i kaçırmak olacaktır. Celal, bu haberi aldıktan sonra Sarp'ı yargılamaya devam edecek midir? İşte İçerde 17. bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

İçerde 17. bölüm fragmanında Celali Davut'un da etkisiyle kızı Melek'le yakınlaşan Sarp'ı köşeye sıkıştırmıştır. Sarp'a mermi ve silah uzatan Celal, ona Rus Ruleti oynatmaya başlamıştır. Sarp tetiğe basmaya devam ederken Melek'in kaçırılma haberi gelmiştir. İçerde 17. bölüm fragmanında bu haberi öğrenen Celal, Sarp konusunda ne gibi kararlar verecektir? Sarp'tan kızını kurtarmasını mı isteyecektir? Diğer taraftan Mert'in teşkilat içindeki konumunu yavaş yavaş öğrenen Yusuf müdür, onu ekip liderliğinden alacaktır. Bu hamle Celal için taşların yerinden oynaması anlamına gelmektedir. İçerde 17. bölüm fragmanında Coşkun, Melek'i kaçırmıştır. Bu strateji, onun Celal'den alacağı intikamın bir girizgahı olacaktır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hâlâ yoğun bakımda olan Yusuf Müdür’ü hastane ziyaretine eski eşi gelir ve yardım talebinde bulunur. Celal’e karşı tepkili olan Melek, onun telefonlarına çıkmıyordur. Celal yaptığına pişman halde kızına ulaşmaya çalışırken; Yeşim, Melek’in Celal’in öz kızı olmasından şüphelenmeye başlar. 

Coşkun’un Mert’ten ailesinin kim olduğunu söylemesi karşılığında Celal’i ele vermesini istemesi, Mert’i büyük bir çıkmaza sokacaktır. Bir yanda hayatı boyunca aradığı ailesini bulma ihtimali, bir yandaysa ailesi bildiği Celal’e ihanet etme durumu Mert’i hayatının en büyük sorgulamasına iter. Mert hastanenin güvenlik kamerası görüntülerini kopyalamıştır. Sarp görüntülerin Mert’te olduğunu anlar ve ele geçirmeye çalışır.

Alyanak, Sarı Hüsnü’nün mahallesine çökmüştür. Oradakilerin kendisine biat etmesini sağlamaya çalışır. Kendisini Celal’in bitiremediği adam ilan eder…

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!