İçerde 17. bölüm fragmanında Yusuf müdür oğluyla karşılaşacak

Güncelleme Tarihi:

İçerde 17. bölüm fragmanında Yusuf müdür oğluyla karşılaşacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2017 09:31

İçerde 17. bölüm fragmanında Yusuf müdürün üzerindeki badireyi atlatması yepyeni bir başlangıçla geri dönmesine neden olacaktır. Sarp'ın bir anlık verdiği yanlış karar sonucunda hayatı tehlikeye giren Yusuf müdür, eski karısıyla karşılaşmıştır. İçerde 17. bölüm fragmanında oğlunun uyuşturucu batağına düştüğünü öğrenen Yusuf müdür, yeni bir maceraya tanıklık edecektir. İçerde 17. bölüm fragmanında Mert'i elinde tutmak için her yolu deneyen Celal, Coşkun'u ortadan kaldırmak için harekete geçecektir.

Haberin Devamı

İçerde 17. bölüm fragmanında Celal ile Melek arasındaki kan bağını öğrenen Yeşim, bunun hesabını sormak için harekete geçecektir. Mert ile Sarp'ın yüzleşmesi, beklenenin aksine ani tepkilerin verilmediği yüzleşmede, Mert'İn ne yapacağı merak ediliyor. İçerde 17. bölüm fragmanında Alyanak'ın mahalleyi ele geçirme konusunda çabaları ise devam etmektedir. Yusuf müdürün karısının birdenbire ortaya çıkması ve İçerde 17. bölüm fragmanında oğlunun uyuşturucu bağımlısı olduğunu öğrenmesi, ayağa kalktığı an itibariyle girişimlere başlamasıyla devam edecektir.

İçerde 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayıncı ve yapımcı kuruluş yeni bölüm fragmanını yayımlar yayımlamaz haberimizden izleyebilirsiniz

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hâlâ yoğun bakımda olan Yusuf Müdür’ü hastane ziyaretine eski eşi gelir ve yardım talebinde bulunur. Celal’e karşı tepkili olan Melek, onun telefonlarına çıkmıyordur. Celal yaptığına pişman halde kızına ulaşmaya çalışırken; Yeşim, Melek’in Celal’in öz kızı olmasından şüphelenmeye başlar.

Coşkun’un Mert’ten ailesinin kim olduğunu söylemesi karşılığında Celal’i ele vermesini istemesi, Mert’i büyük bir çıkmaza sokacaktır. Bir yanda hayatı boyunca aradığı ailesini bulma ihtimali, bir yandaysa ailesi bildiği Celal’e ihanet etme durumu Mert’i hayatının en büyük sorgulamasına iter. Mert hastanenin güvenlik kamerası görüntülerini kopyalamıştır. Sarp görüntülerin Mert’te olduğunu anlar ve ele geçirmeye çalışır.

Alyanak, Sarı Hüsnü’nün mahallesine çökmüştür. Oradakilerin kendisine biat etmesini sağlamaya çalışır. Kendisini Celal’in bitiremediği adam ilan eder…

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!