İbo Show neden bu akşam yok, İbo Show bitti mi? İşte 3 Temmuz Star Tv yayın akışı

Güncelleme Tarihi:

İbo Show neden bu akşam yok, İbo Show bitti mi İşte 3 Temmuz Star Tv yayın akışı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2021 21:25

İbo Show neden yok sorusu ekranlarını açana izleyenlerin gündeminde geldi. Her cumartesi Star TV'de ekranlara gelen İbo Show, bu hafta yayınlanmayacak. Sevilen eğlence programının yerine Deliha isimli yerli sinema filmi ekranlara gelecek. Uzun sürenin ardından yeniden ekranlara dönen İbo Show'da birbirinden usta isimler izleyenlere keyifli anlar yaşatıyordu. Peki, İbo Show bitti mi, yeni bölüm ne zaman? İşte, o konuyla ilgili ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

İbo Show'un yeni bölümü yayın akışında yer almıyor. Uzun bir aranın ardından Star TV'de yayınlanmaya başlayan İbo Show’un yeni bölümünün yayın akışında yer almaması soru işaretlerine neden oldu. Programın yerine Deliha isimli yerli sinema filmi ekranlarda olacak. Cumartesi günleri yayınlanan İbo Show en son 26 Haziran Cumartesi günü izleyicilerle buluşmuştu.

İBO SHOW NEDEN YOK?

Yaz sezonuyla birlikte birçok dizi ve program ekran macerasına ara verdi. Bunlardan biri de İbo Show oldu. İbo Show 26 Haziran Cumartesi günü sezon finali yaparak ekran macerasına kısa bir süre ara verdi. İbo Show’un konukları arasında Şafak Sezer, Ankaralı Coşkun, Hasan Yılmaz, Hatice, Ömer Faruk Bostan ve Ankaralı Turgut vardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!