Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw filmi konusu nedir, oyuncuları kimler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2022 17:33

2019 yılı Amerikan yapımı bir aksiyon filmi olan Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw televizyon ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Yönetmenliğini David Leitch'in üstlendiği filmde birbirinden başarılı oyuncular rol alıyor. Peki, Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte film hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) David Leitch tarafından yönetilen ve Chris Morgan tarafından yazılmış olan Başrollerde Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby ve Helen Mirren'in yer aldığı, Aksiyon, Komedi ve Macera türünde olan 2019 Amerikan yapımı bir spin-off filmidir.

HIZLI VE ÖFKELİ: HOBBS VE SHAW KONUSU NEDİR?

Amerika’nın sadık bir ajanı olan Luke Hobbs ile eski bir İngiliz askeri elit ajanı Deckard Shaw, yıllar boyu birbirlerini yenmeye çalışsalar da bu kez birlikte hareket etmek zorundadır. İnsanlık, büyük bir biyolojik tehdit ile karşı karşıyadır. Siber genetik ile güçlendirilmiş anarşist Brixton, insanlığın değişmesine neden olabilecek olan biyolojik virüsü ele geçirir. Dünyayı tehlikeye sokan Brixton'ı yenmek zorunda olan iri kıyım kanun adamı Hobbs ile kanunları hiçe sayan Shaw’un güçlerini birleştirip, birlikte mücadele etmekten başka şansı yoktur.

Haberin Devamı

HIZLI VE ÖFKELİ: HOBBS VE SHAW OYUNCULARI

Bu seride, Luke Hobbs ve Deckard Shaw karakterlerine spin-off filmi çekilmeye karar verilmiştir. Başrollerde Dwayne Johnson ve Jason Statham baş karakterlerde ve Vanessa Kirby Deckard Shaw'ın kız kardeşini canlandırıyor ve "Hattie Shaw" olarak kadroya girmiştir. Idris Elba ise kötü karakteri canlandırıyor.

BAKMADAN GEÇME!