Hekimoğlu 18. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Selin hastanede işe başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

Hekimoğlu 18. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı Selin hastanede işe başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2020 18:59

Hekimoğlu yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Kanal D'de salı akşamları izleyici karşısına çıkan ve 2. sezonu ile ilgi görmeye devam eden Hekimoğlu'nun 22 Eylül tarihli yeni bölüm fragmanında dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Hekimoğlu 18.yeni bölüm fragmanına Selin'in hastanede işe başlaması damga vurdu. Kanser hastası küçük kız çocuğunun hastalığı ise fragmanda merak uyandıran anlardan oldu. İşte, Hekimoğlu 18. bölüm 2. fragmanı ve yeni bölümün özeti.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu 22 Eylül Salı akşamı 18. bölümü ile seyirciyle buluşacak. Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici öyküsüyle izleyenlerden tam not alan Hekimoğlu'nun yeni bölümünde küçük yaşta bir hastanın hastaneye gelmesi duygusal anları ekranlara taşıyacak. Selin ve Ateş arasında neler olacağı ise yeni bölümde belli olacak. İşte, Hekimoğlu yeni bölüm fragmanından görüntüler.

HEKİMOĞLU YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Selin’in hastanede çalışmaya başlaması Hekimoğlu’nda belirgin bir gerginlik yaratır. Bu yeni durum yetmezmiş gibi, Selin’in, Hekimoğlu’na açılmış davalarla ilgileniyor olması aralarındaki iletişimi zorunlu kılar.

Diğer yandan Hekimoğlu saman nezlesine yakalanır. Bunu fırsata çevirip işten kaytarma planları yaparken karşısına öyle bir vaka çıkar ki kendisini unutup işe koyulur. Kanserli küçük bir kızın vakti giderek daralmaktadır. Hekimoğlu onu tedavi etmeye çabalarken hayatının en önemli derslerinden birini bu küçük kızdan alacağını tahmin bile edemez.

Haberin Devamı

Hekimoğlu ve Selin’i nasıl bir süreç bekliyor? Hekimoğlu küçük kızı tedavi edebilecek mi? Küçük bir kız Hekimoğlu’na nasıl bir ders verecek?

HEKİMOĞLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI? 

Ateş, Selin'in eşiyle tanışıyor ve olanlar oluyor. Selin'i geri kazanmak için eşini tedavi etmeye karar veren Ateş, aslında eski eşi Selin'e olan ilgisini farkediyor. Öte yandan Metin'in hiç bir tedaviye cevap vermiyor oluşu Selin'i derinden etkiliyor. Teselliyi ise yine Ateş'te buluyor.

BAKMADAN GEÇME!