Hekimoğlu 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Selin'den Ateş'e beklenmedik itiraf!

Güncelleme Tarihi:

Hekimoğlu 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Selinden Ateşe beklenmedik itiraf
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2020 03:43

Hekimoğlu 17. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Hekimoğlu'nun 15 Eylül Salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümüne ilişkin fragmanında çarpıcı gelişmeler yaşandı. Yıllar sonra eşi için yeniden Ateş'le bir araya gelen Selin'in Ateş'e yaptığı itirafla "Seni unutamadım" demesi dikkat çekti. Diğer yandan Metin'in hiç bir tedaviye cevap vermemesi ise bu hafta Hekimoğlu'nun yeni bölümünde merak uyandıracak anları ekranlara getirecek. İşte, Hekimoğlu yeni bölüm fragmanı ve 17. bölüm özeti.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Hekimoğlu 15 Eylül Salı akşamı sevenleriyle buluşacak. Güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken konusu ile beğeni toplayan Hekimoğlu'nun yeni bölüm fragmanında Selin'in Ateş'e yaptığı itiraf ve Zeynep'in yaptığı duygusal konuşma çarpıcı anlardan oldu. İşte, Hekimoğlu 17. yeni bölüm fragmanı ve bu hafta yaşanacaklarla ilgili ayrıntılı bilgiler.

HEKİMOĞLU YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ateş, Selin'in eşiyle tanışıyor ve olanlar oluyor. Selin'i geri kazanmak için eşini tedavi etmeye karar veren Ateş, aslında eski eşi Selin'e olan ilgisini farkediyor. Öte yandan Metin'in hiç bir tedaviye cevap vermiyor oluşu Selin'i derinden etkiliyor. Teselliyi ise yine Ateş'te buluyor.

Haberin Devamı

Ateş için için işler karışmıştır. Bir tarafta çözmesi gereken vakalar diğer tarafta fazlasıyla kafasını karıştıran gönül işleri!

HEKİMOĞLU 16. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hekimoğlu bir kadının sesiyle irkilir. “Ateş!” Yıllardır görmediği, konuşmadığı ama vaktiyle çok değer verdiği biridir bu kadın… Onca zaman sonra tekrar karşısına çıkması da elbette sebepsiz değildir. Hekimoğlu’ndan öyle bir şey ister ki bir anda her şey durur. Sadece Hekimoğlu değil onu tanıyan herkes bu istekten tedirginlik duyacaktır. Peki, Hekimoğlu geçmişinden gelen bu kadını geri çevirebilecek midir?

Diğer yandan İpek hastanede yana yakıla Hekimoğlu’nu aramaktadır. Acil olarak üniversitede derse girmesini ister. Hekimoğlu bir anlaşma yapmadan tabii ki bunu kabul etmeyecektir. Bu ders hem öğrenciler için hem Hekimoğlu için benzersiz bir deneyim olur. Hekimoğlu ders boyunca geçmişini sorgulayacak ve kendisiyle ilgili birçok soru işaretini gün yüzüne çıkartacaktır.

Hekimoğlu’nun geçmişinden gelen kadın kim? Hekimoğlu’nun tekrar karşısına çıkma sebebi ne? İpek ve Hekimoğlu nasıl bir anlaşma yapacaklar? Hekimoğlu kendini sorgularken neleri gün yüzüne çıkartacak?

BAKMADAN GEÇME!