Hazırlıklar 'Kraliçe' için

Güncelleme Tarihi:

Hazırlıklar Kraliçe için
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2023 08:21

Amerikan yapımı “Queen Sugar” dizisinin yerli versiyonu çekiliyor. “Kraliçe” adıyla yayınlanması planlanan dizinin başrolleri için Furkan Andıç ve Melisa Şenolsun’a teklif götürüldü. Diğer roller için görüşmeler sürüyor.

Haberin Devamı

MEDNOVA, Medyapım ile birlikte hayata geçirdiği, Türkiye’nin yanı sıra dünyada da büyük ses getiren “Sadakatsiz”in ardından yeni bir dizi uyarlamasına hazırlanıyor. Yapım şirketi bu kez Amerikan yapımı “Queen Sugar”ın yerli versiyonunu çekecek. “Kraliçe” adıyla yayınlanacak iddialı projenin oyuncu kadrosu için çalışmalar başladı. Başroller için görüşülen isimler arasında Furkan Andıç ve Melisa Şenolsun da yer alıyor.

Hazırlıklar Kraliçe için


BABALARININ ÖLÜMÜYLE BİR ARAYA GELEN KARDEŞLER

Oprah Winfrey’in başyapımcısı olduğu, yazar Natalie Baszile’nin aynı adlı romanından uyarlanan “Queen Sugar” dizisini Ava DuVernay yazıp yönetmiş ve proje büyük beğeni toplamıştı.

Haberin Devamı

Dizinin hikâyesi, NBA’de forma giyen kocasının karıştığı skandalla sarsılan, hemen ardından babasının ölüm haberini alan bir kadının aile evine dönmesiyle başlıyor. Babalarının vefatı üzerine ailenin diğer üyeleri de şeker kamışı tarlasını yönetmek üzere bir araya geliyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!