Hayat Şarkısı’nın yükseliş sırları

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı’nın yükseliş sırları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2017 15:14

“Hayat Şarkısı final mi yapacak?” denirken, son birkaç haftadır zirveye oynamaya başladı. Dizi 38’inci bölüme gelinirken inanılmaz formda. Böyle giderse hiçbir yere de gideceği yok.

Haberin Devamı

Hülya’nın deliliğine hastayız

Burcu Biricik, “Hayat Şarkısı”nda hayat buldu. Kariyerinin en çok yönlü, belki de en zor karakterlerinden birini oynuyor. Hülya, çok rahat antipatik bir entrika kraliçesi, hırslı, yelloz, yüzeysel, yalancı gibi görünebilir, izleyiciyi anında kendinden soğutabilirdi. Oysa biz de Kerim gibi onun deliliğine aşık olduk. Her türlü entrikanın arasında yumuşacık bir kalbi olduğuna inandık. Kalabalık bir aileye dair masum düşleri, onca oyunu haklı çıkardı. Üstelik en hayati mevzu bile konuşulurken (diyelim “Kerim’e her şeyi anlattım” konusu) “Bu keki sen mi yaptın, kuru bu!” gibi spontan çıkışların saçmalığı ancak onda bu kadar sevimli durabilir.

Hayat Şarkısı’nın yükseliş sırları

Haberin Devamı

Bohem Birkan gerçeği

Birkan Sokullu’nun bir zamanlar Küçük Sırlar’da sıradan bir hoş çocuk olduğu günleri artık hatırlamamız imkansız. Çünkü o dağınık lüleler, serseri sakallar, boyna çabasızca dolanan atkı, haki parka, romantik gözler, jilet gibi jönlere mükemmel bir ‘bohem boy’ alternatifi oluşturdu. Kendisini binbir türlü belaya sokan kadına içli aşkı, çocuk sevgisi, delikanlılık değil, insanlık dolu gururu Hülya’nın Kerim’e olan aşkını daha iyi anlamamızı sağladı.

Bir Sıla şarkısıyla yıkıldık

Hayat Şarkısı’nın son zamanlarda reyting panelinde yükselişi, büyük oranda o çok dramatik ayrılık sahnesinde de gizli olabilir. Kerim ve Hülya’nın ayrılığına eşlik eden Sıla “Hem çok seviyorum düşman başına, hem sıcak demir aşk olsun tutana” derken bizi de bitirdi.

Gurbetçi Mahir fenomeni

Olgun Toker müthiş bir it kopuk/hırt/bıçkın gurbetçi portresi çiziyor. Hülya’nın atraksiyon uzmanı yancısı, suç ortağı Mahir, her türlü pisliğin içinden geçmiş (ve geçiyor) olsa da gerçek bir gönül adamı. Ve elbette o aksan, o aksan...

Hayat Şarkısı, Kanal D, Salı 20.00

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!