Hayat Şarkısı 49. bölüm fragmanında Hazer deliye dönüyor

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 49. bölüm fragmanında Hazer deliye dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2017 18:20

Hayat Şarkısı yayınlanan 49. bölüm fragmanıyla izleyicilerini ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Kanal D ekranlarının izleyicilere şoke eden dakikalar yaşatan dizisi Hayat Şarkısı yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Cevher Ailesi ile Torunbaş Ailesi karşı karşıya geliyorlar. İşte, Hayat Şarkısı 49. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyiicler tarafından tam not alan Hayat şarkısı yeni bölüm fragmanıyla nefesleri kesecek. Sevilen dizi Hayat Şarkısı yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde ilginç dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Hatice hala, ilk görevi başarıyla yerine getiren ekibe bir görev daha veriyor! Mahir'in kapısını çalan Hatice'nin amacı ne? İşte, Hayat Şarkısı 49. bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Bayram Cevher’i kendine özgü yöntemleriyle evine döndürmeyi başaran Hülya ve Mahir’e yeni yeni iş teklifleri gelmeye başlamıştır. Kız kardeşinin intiharından Kerim’i sorumlu tutan Hazer halasının Bayram Cevher ile olan ilişkisini öğrenince öfkeden deliye döner ve intikam almak için harekete geçer.

Haberin Devamı

Kardeşi Bayram Cevher'i eve getirtmek isteyen Hatica hala, 100.000 TL karşılığında bunu Hülya ve Mahir'den yapmalarını istemişti. Hülya karşı çıkmasına rağmen Hatice halanın verdiği fiyatı kabul etmişti. Yeniden eski günleri dönen Hülya ile Mahir, yeni bir iş birliği yaparak Bayram Cevher'i ikna etmeye çalışmışlardı.

Hatice hala, ilk görevi başarıyla yerine getiren ekibe bir görev daha veriyor! Mahir'in kapısını çalan Hatice'nin amacı ne? Hülya, bu haberi nasıl karşılayacak?

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Hazer, kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu Kerim ile yüzleşmeye karar verir. Yaşadığı olayların yüküyle yorulan Bayram Cevher ise hayattan kısa bir mola almaya karar vermiş ve ortadan yok olmuştur. Ayrı eve taşınan Hülya ve Kerim kendi hayatlarını kurmaya çalışırken bir yandan da ailede patlak veren sorunlarla baş etmek zorunda kalırlar. Süheyla Cevher, oğlu Hüseyin’den Bayram Cevher’in yerini öğrenir ve kocasını görmek için yola çıkar fakat herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir.

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!