Hayat Şarkısı 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son bölümden detaylar

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı İşte son bölümden detaylar
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 23:17

Hayat Şarkısı bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça aksiyon dolu dakikalar yaşattı. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerine yer yer aksiyon yer yer duygusal dakikalar yaşatan Hayat Şarkısı dizisi yeni bölümleriyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde ise izleyicileri şoke eden dakikalar yaşandı. Son bölümde Hülya elinden gelen her şeyi yapsa da Bayram Cevher'in Mehmet Bebeği götürmesini engelleyemedi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Hayat Şarkısı 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlere oldukça heyecan dolu dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarının herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen hareketli dizisi Hayat Şarkısı yeni bölümleriyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde ilginç dakikalar yaşandı. Son bölümde Hülya ve Cevher ailesinin tüm üyeleri ise merakla bunun sonuçlarını beklerken onlara bir video görüntüsü geldi. Filiz'in kaydı çektiği görüntüler Cevher ailesine ulaştı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Peki, Hayat Şarkısı 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hayat Şarkısı 47. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Cem, Kerim ve Hüseyin'i gaz etkisi altındayken zor kullanarak kaçırmıştır. Hülya ve Cevher ailesinin tüm üyeleri ise merakla bunun sonuçlarını beklerken onlara bir video görüntüsü gelir. Filiz'in kaydı çektiği görüntüler Cevher ailesine ulaşır. Cem, Mehmet Bebek'i paylaştığı adrese gelmesini ister. Yoksa Kerim ve Hüseyin'in son günleri olacağını iletir. Bunu duyan Bayram Cevher ise oğulları için Mehmet Bebek'ten vazgeçmeye hazırdır. Lakin önce geçmesi gereken Hülya faktörü vardır. Hülya elinden gelen her şeyi yapsa da Bayram Cevher'in Mehmet Bebeği götürmesini engelleyemez. Hülya, tüm sevdiklerini Cem'in elinden kurtarmak için çıkış yolu bulabilecek mi? Cem'in sıradaki hain planı ne?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Filiz’in evinde yaptığı araştırmada Kerim’in arabasına konan bombanın izlerine ulaşan polis her yerde Cem’i aramaya başlamıştır. Cevher soyadını taşıyan herkesi yok etmeye yemin etmiş olan Cem, Bayram ve Atıf’ın aldığı tüm güvenlik tedbirlerine rağmen hedefine adım adım yaklaşmaktadır. Son darbe ise hiç beklenmedik yerden gelecektir.

 

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!