Hayat Bazen Tatlıdır final yaptı

Güncelleme Tarihi:

Hayat Bazen Tatlıdır final yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2017 11:56

Hayat Bazen Tatlıdır 26. bölüm ile final yaptı. Kötü sonlara alışık olduğumuz dizilere nazaran mutlu bir final yapan Hayat Bazen Tatlıdır, ekranlardaki yolculuğuna son verdi. İşte, Hayat Bazen Tatlıdır 26. finali ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Hayat Bazen Tatlıdır 26. bölüm finali ile ekranlardaki yolculuğuna son verdi. Hayatını mesleği ve öğrencilerine adayan bir öğrentmenin yaşam öyküsünü anlatan dizi, 30 Nisan Pazar günü son bölümü ile ekranlardaydı. Peki, Hayat Bazen Tatlıdır 26. final bölümünde neler yaşandı? İşte, detaylı bilgiler

HAYAT BAZEN TATLIDIR FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Merdivenden yuvarlanan Hayat’ın durumu kritiktir. Yoğun bakıma alınan Hayat öğretmen, ölümle yaşam arasındaki ince çizgide, gidip gelmekte yaşam savaşı vermektedir.

Öte yandan Hayat’ı öldürmeye teşebbüs ettiği için Tamer’in verdiği ifade doğrultusunda Cerrah tutuklanarak, hapse gönderilir. Cerrah, Tamer’in intikamını almak için hapishaneden kaçar.

Koray ve Asya’nın öpüştüğünü gören Sevda her ikisinden de bunun hesabını sormaya karar verir. Kendi bildiği yöntemlerle bunu gerçekleştirir de. Zaten Loçko’dan ayrılan Asya için Sevda’nın bu tavrı son noktadır ve o da Koray’la birlikte eski okuluna dönmeye karar verir.

Haberin Devamı

Burak’ın hala Sevda’yı unutamadığını düşünen Gözde, Onun foyasını ortaya çıkarmak için bir plan yapar. Bu planın sonucunda, Burakla ilişkisini bitirip bitirmeyeceğine karar verecektir.

Şerif müdür annesini ikna edemediği için, Birtanem öğretmenle evlenmekten vaz geçer. Birtanem ve Şerif büyük bir kavga edip ayrılırlar. Şerif perişan olur. Annesi Perihan hanım oğlunun bu durumuna çok üzülmektedir.

Hayat Bazen Tatlıdır final yaptı

 

BAKMADAN GEÇME!