Haluk Bilginer'e ödül getiren Şahsiyet dizisi hangi kanalda? Şahsiyet dizisinin oyuncuları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Haluk Bilginere ödül getiren Şahsiyet dizisi hangi kanalda Şahsiyet dizisinin oyuncuları kimler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2019 07:35

Haluk Bilginer'e ödül getiren Şahsiyet dizisinin kanalı ve oyuncuları merak konusu oldu. 2018 yapımı online diziyi ilk kez izleyenler ve yeniden izleyecek olanlar, 'Şahsiyet dizisi hangi kanalda?' sorusuna internet üzerinden yanıt arıyor. Peki, Şahsiyet dizisinin oyuncuları kimler? İşte, Şahsiyet dizisinin yayın kanalı ve oyuncularıyla ilgili bilgiler...

Haberin Devamı

Şahsiyet dizisi Emmy Ödülleri'yle bir kez daha gündeme geldi. Şahsiyet dizisinin ana karakteri olan Agah Beyoğlu'nu canlandıran Haluk Bilginer, Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü.47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" seçildi. Ödül aldıktan sonra konuşan Bilginer "Kendimden çok Türkiye için mutluyum" dedi. Şahsiyet dizisi ve Haluk Bilginer sosyal medyanın ana konularından biri oldu. Peki, Şahsiyet dizisi hangi kanalda? Emmy Ödülleri'ne damga vuran Şahsiyet dizisinin oyuncuları kimler?

ŞAHSİYET HANGİ KANALDA?

2018 mart yapımı olan Şahsiyet dizisi Puhu Tv ekranlarında yayınlanmıştı

ŞAHSİYET DİZİSİ OYUNCULARI

Şahsiyet’in başrollerini Haluk Bilginer ve Cansu Dere paylaşmıştı. Kadroda ikiliye Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Hüseyin Avni Danyal, Necip Memili, Müjde Ar, Şenay Güler, Ayhan Kavas, İbrahim Selim ve Fırat Topkorur eşlik etmişti. Dizide alzheimer hastası bir adam ve mesleğe yeni dahil olmuş bir polisin yollarının kesişme öyküsü anlatılıyor.

ŞAHSİYET KONUSU

Emekli bir adliye memuru olan Agâh Beyoğlu, İstanbul’un en kalabalık ve hareketli semti Beyoğlu’nda yalnız ve münzevi bir yaşam sürdürmektedir. Kızı yurtdışında yaşamakta, eşi ise yıllar önce vefat etmiştir.

Agâh’ın bu tekdüze yaşantısı, kendisine konan Alzheimer Başlangıcı teşhisiyle altüst olur. Hastalığından ötürü er geç bütün anılarını unutacaktır. Bu gerçek karşısında başta bocalasa da Agâh, unutmanın bir fırsat olduğunu fark eder. Yıllardır planladığı ancak sürekli ertelediği bir cinayeti işlemek için bir fırsat! Nasıl olsa işleyeceği bu suçu gelecekte hatırlamayacak, hatırlamayacağı için de vicdan azabı çekmeyecektir.

Bunun yanında cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra, üzerindeki baskılar yüzünden istifanın eşiğine gelmiştir. Ancak Agâh’ın aldığı cinayet kararı, Nevra’nın hayatını da tamamen değiştirecektir.

 

BAKMADAN GEÇME!