Halka'nın 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Halkanın 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2019 20:36

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve büyük ilgi gören Halka dizisi 21 Mayıs Salı akşamı 18. bölümü ile ekranlara geldi. Halka'nın bu haftaki bölümünde Cemal, Halka'ya büyük bir darbe vurmaya hazırlandı. Peki, Halka'nın 18. bölümünde başka neler oldu? Halka'nın 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Halka'nın son bölümünde yaşananlara dair bazı bilgiler.

Haberin Devamı

Aziz Tuna C. ve Ali Demirel'in senaryosunu kaleme aldığı TRT1'in salı akşamları ekranlara gelen dizisi Halka, yeni bölümü ile yine heyecanlı anlara sahne oldu. Halka'nın 18. bölümünde, Cihangir, Halka’nın yönetim kadrosuna katılacak mı? sorusu damga vurdu. Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Halka dizisinin 18. bölümünde yaşananlar.

Dizinin fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberimize eklenecektir. 

18. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cihangir Müjde’nin gözü önünde babası İskender’i vurmuştur. Altemur’un istediği gibi davranmaktadır. Bu davranışı herkese Cihangir’in karanlık tarafa geçtiğini göstermiştir. Faruk Amir’in cesedi bulunmuştur. Cemal, amirinin, onca yıllık mesai arkadaşının kanını yerde bırakmamaya kararlıdır. Halka’ya büyük bir darbe vurmaya hazırlanmaktadır. Gözünü Halka’nın en tepesine dikmiştir ama bir yandan da Altemur’un gözünde değeri iyice artmış olan Cihangir, Halka’nın yönetim kadrosuna katılmak üzeredir. Kaan’ı zor zamanlar beklemektedir. Çağatay Cihangir’in yükselişinden rahatsızdır ve buna engel olmak için elinden ne gelirse yapacaktır.

 

 

BAKMADAN GEÇME!