Halka'nın 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Halkanın 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı Son bölümde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2019 19:23

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve izleyici tarafından ilgiyle takip edilen Halka, 15. bölümü ile 30 Nisan'da ekranlara geldi. Halka'nın yayınlanan son bölümünde Cihangir ve Kaan polis baskınında ayrı düştü. Halka hayranları, dizinin yayınlanan son bölümünün ardından 16. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Halka'nın 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu? İşte, merak edilenler.

Haberin Devamı

Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan ve Burak Sergen gibi isimlerin rol aldığı Halka, 30 Nisan Salı akşamı 15. bölümüyle ekranlara geldi. Halka'nın yayınlanan 15. bölümünde heyecan yine doruktaydı. Peki, Halka'nın 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 15. bölümde neler oldu? İşte, dizinin son bölümünde yaşananlarla ilgili detaylar.

Dizinin fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimize eklenecektir. 

HALKA'NIN 15. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yönetmen koltuğunda A. Volkan Kocatürk'ün oturduğu, Aziz Tuna C. ve Ali Demirel'in senaryosunu kaleme aldığı Halka dizisinin bu haftaki 15. bölümünde;

Çağatay’ın herkesi dahil ettiği büyük iş başarısız olmuş, Cemal’in baskını ile çatışma çıkmıştır. Cihangir ve Kaan polis baskınında ayrı düşmüşlerdir. Bahar, karambolde karşısına çıkan birine ateş etmiş, vurduğu kişinin Kaan olduğunu son anda fark etmiştir. Çatışmanın harareti içinde Kaan’a ulaşmaya çabalamaktadır ama bu kolay olmayacaktır. Cihangir, Kaan için endişelidir. Çağatay yenilmiş ama yılmamıştır. Kaan ve Cihangir ile ilgili tehlikeli planları vardır. Çağatay’ın kardeşine ve babasının yanındaki kişiye ulaşma çabaları tüm Halka’yı etkileyecektir.

 

BAKMADAN GEÇME!