Halka'nın 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Halkanın 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı Son bölümde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2019 18:33

TRT1 ekranlarında salı akşamları seyirci karşısına çıkan ve büyük beğeni toplayan Halka dizisi 23 Nisan tarihinde yeni bölümü ile yayınlandı. Halka'nın 14. bölümünde heyecan yine doruktaydı. Dizinin bu hafta ekranlara gelen bölümünde Cemal Sandıkçı, Hümeyra’nın Halka’nın arkasındaki isim olduğunu anlamıştır. Hümeyra bu sebeple Kaan ve Cihangir ile buluşamamış, onlar da sözlerini tutmaktan vazgeçti. peki, Halka'nın 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Halka'nın son bölümünde başka neler yaşandı?

Haberin Devamı

Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Erdal Yıldız, Umut Karadağ, Burak Sergen, Funda İlhan, Dilan Telkök, Şehsuvar Aktaş ve Serhat Midyat gibi oyuncuların yer aldığı TRT1'de salı akşamları yayınlanan Halka'nın 14. bölümü izleyici ile buluştu. Halka'nın yeni bölümünde Halka’nın yönetim biçimindeki büyük değişim İskender, Müjde ve İlhan’ın da hayatlarını etkiler. İşte, Halka dizisinin 23 Nisan'da ekranlara gelen 14. bölümüne ilişkin bilgiler...

Dizinin fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimize eklenecektir. 

YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cemal Sandıkçı, Hümeyra’nın Halka’nın arkasındaki isim olduğunu anlamıştır. Hümeyra bu sebeple Kaan ve Cihangir ile buluşamamış, onlar da sözlerini tutmaktan vazgeçmişlerdir. Vekilharç ve Hümeyra başarısız olmuşlardır. Bu sayede Çağatay, yukarının şartını yerine getirerek, Halka’nın başına resmi olarak geçmiştir. Artık Halka’nın tüm sırları onun elindedir. Gözü yükseklerdedir. Babasının yapmaktan kaçındığı her şeyi yapacaktır. Bu durum tüm Halka için tehlike yaratır. Kaan ve Cihangir kendilerini bu tehlikenin ortasında bulurlar. Halka’nın yönetim biçimindeki büyük değişim İskender, Müjde ve İlhan’ın da hayatlarını etkiler. Çağatay kimseyi tehlikeye atmaktan çekinmeyecektir.

 

BAKMADAN GEÇME!