Hakim dizisi neden final yapıyor, bitiyor mu? Hakim dizisi oyuncuları ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Hakim dizisi neden final yapıyor, bitiyor mu Hakim dizisi oyuncuları ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2022 17:05

Hakim dizisi yeni bölüm bu akşam izleyici karşısına çıkacak. ATV ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanacak olan Hakim’in bu akşam 10. Bölümü yayınlanacak. Peki, Hakim dizisi neden final yapıyor, oyuncuları kimdir?

Haberin Devamı

Hakim dizisi bu akşam final bölümü ile ekrana gelecek. Oyuncuları arasında Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur, Ebru Özkan, Uğur Yücel, Fatih Berk Şahin gibi isimlerin yer aldığı dizinin 10. bölümü yayınlanacak. Final bölümünde Hakim Ömer Arif'in sakladığı gerçek sonunda ortaya çıkıyor. 

HAKİM DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Hakim dizisi bu akşam final bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Güçlü oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin düşük reytingler dolayısıyla final yapacağı iddiası gündemde yer aldı.

HAKİM DİZİSİ OYUNCULARI KİMDİR?

Hakim dizisi oyuncuları arasında Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur, Ebru Özkan, Uğur Yücel, Hasibe Eren, Fatih Berk Şahin, Seda Akman, Eslem Akar, Burcu Kara, Naz Çağla Irmak, Hakan Yufkacıgil ve Gülsen Tuncer gibi isimler de rol alıyor.

Erdal Beşikçioğlu - Ömer Arif

Fatih Berk Şahin - Ozan

Yurdaer Okur - Azem

Haberin Devamı

Hakim dizisi neden final yapıyor, bitiyor mu Hakim dizisi oyuncuları ve konusu

Ebru Özkan – Yasemin

Seda Akman - Zümrüt

Uğur Yücel - Cevdet

Hasibe Eren – Gülbahar

HAKİM DİZİSİ KONUSU

Ömer Arif Derman; dürüst, adil ve vicdanlı olmayı ilke edinmiş, çevresi tarafından sevilip sayılan, başarılı bir hakimdir. Oğlu Ozan, annesinin ölüm yıldönümünde bir kazaya sebebiyet verir. Ozan'ın aracıyla çarptığı genç, onun tüm çabalarına rağmen olay yerinde hayatını kaybeder. Telaş ve korkuyla kaza mahallini terk eden Ozan, eve döndüğünde başından geçenleri babasına anlatır. Oğlunu kendi elleriyle adalete teslim etmek üzere emniyete giden Ömer Arif, orada kötü bir sürprizle karşılaşır. Ozan'ın ölüme sebebiyet verdiği kişi, ülkenin ünlü iş adamlarından, suç örgütü lideri Azem Demirkıran'ın oğludur. Acımasızlığı ile nam salmış bu adam ve eşi Zümrüt Demirkıran, oğullarının katilini bir an evvel bulmak istemekte, intikam yeminleri etmektedirler. Ömrü boyunca doğru ve adil kararlar vermeye gayret etmiş olan Ömer Arif, bir baba olarak oğlunu korumak için vicdanının sesini dindirmek zorundadır şimdi. Hakim, hayatının en zor kararını, bu kez oğlu adına verecektir! Üstelik içinden çıkılması güç, kirli bir hikayeye günbegün batacağını bilmeden…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!