Hababam Sınıfı Yeniden oyuncuları kimler, konusu ne? Hababam Sınıfı Yeniden ne zaman çekildi?

Güncelleme Tarihi:

Hababam Sınıfı Yeniden oyuncuları kimler, konusu ne Hababam Sınıfı Yeniden ne zaman çekildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2020 21:26

Hababam Sınıfı Yeniden filmi televizyonda seyirci karşısına çıkıyor. Doğa Can Anafarta'nın yönetmenliğini üstlendiği Hababam Sınıfı Yeniden filminde Özel Çamlıca Lisesi'nde karma eğitimle gelen eğlenceli maceralar ekranlara yansıyacak. Filmin yayınlanmasıyla beraber, oyuncu kadrosu ve konusu merak konusu oldu. Peki, Hababam Sınıfı Yeniden oyuncuları kimler, konusu ne? Hababam Sınıfı Yeniden ne zaman çekildi? İşte, detaylar.

Haberin Devamı

Yeşilçam klasikleri arasında yer alan Hababam Sınıfı'nın yeniden çevrimi 'Hababam Sınıfı Yeniden' televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Yönetmenliğini Doğa Can Anafarta'nın üstlendiği filmde pek çok başarılı isim rol alıyor. Peki, Hababam Sınıfı Yeniden filminin oyuncuları kimdir? Hababam Sınıfı Yeniden'in konusu ne?

Filmin başrollerinde, Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu, Hande Katipoğlu, Sadi Celil Cengiz, Yusuf Çim, Özge Özacar, Giray Altınok, Sami Aksu, Nazlı Pınar Kaya ve Fırat Albayram oynuyor.

2019'da vizyona giren filmin konusu şöyle;

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en eğlenceli sınıfı olan Hababam Sınıfı'nda bu yıl yeni öğrenciler, hocalar ve renkli karakterler büyük bir heyecan içerisinde. Çünkü Özel Çamlıca Lisesi'nde yeniden karma eğitime geçiliyor ve sınıfa yeni kız öğrenciler de dahil oluyor. Hababam kızları ve erkekleri önce rakip, sonra müttefik oluyor.

BAKMADAN GEÇME!