Gündüz aşkına

Güncelleme Tarihi:

Gündüz aşkına
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2016 09:59

Geçen sezon patlayan evlilik programı furyası, bu sezon doruğa çıkıyor. Kanalların gündüz kuşakları flörte ve azıcık şöhrete doymak isteyen gençlere hizmet ediyor. Peki bu sene reality şovlardan hangisi aslan payını alacak?

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR - KANAL D
İki cinsi bir stüdyo çatısı altına sıkıştırıp kıran kırana flört ettirme trendinin öncüsü Kısmetse Olur, bu sezon da skandal bir açılış yaparak zirvede. İlk skandal: Tolga Kulakçı’nın gece kulübünde ‘ŞOK!’ görüntülerini, evden gönderilmesine sebep oldu. Arkası yarın...

 

AŞK KAFE - STAR TV

Gündüz aşkına


Kısmetse Olur’un ‘feno’ları tüm kanalları benzer program arayışına soktu. Star TV de bu sezon Kemal Doğulu sunumunda furyadan pay almayı hedefliyor. ‘Adam gibi adam!’ arayan yedi genç kız, stüdyonun kafeye dönüştürülmüş ortamında buluşuyor.

 

Haberin Devamı

EVLENECEKSEN GEL - SHOW TV

Gündüz aşkına


Birileri evlenecekse, onu en iyi Seda Abla bilir. Seda Sayan ve Uğur Arslan, en tatlı kocişkolata adaylarının, türlü kaprislerle bir türlü beğenmek bilmeyen gelin adaylarına yaranması için ellerinden geleni yapmaya bu sezon da devam ediyor.

 

GELİNİM SENSİN - FOX

Gündüz aşkına


Fox TV de bu sezon evlilik karnavalına katıldı. Evlilik programlarının ustası, Semra kaynanalar zamanının yıldızı, bir bakıma başımıza tüm bu deliliği saranların bir numarası Ebru Akel sunuyor. Kaynanalar geri dönüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!