Gülümse Yeter son bölümüyle heyecan yarattı! 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Gülümse Yeter son bölümüyle heyecan yarattı 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 23:05

Gülümse Yeter bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilere oldukça keyifli dakikalar yaşattı. Ekranların herkes tarafından takip edilen dizisi Gülümse Yeter bu akşam son bölümüyle ekranlardaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde oldukça heyecanlı sahneler yaşandı. Son bölümde Yasemin'i Sarp'tan uzaklaştırmaya çalışan Cem, yeni planında Alara'nın da yardımını aldı. Alara yine Sarp ile Yasemin'in arasına girmenin bir yolunu bulmayı başardı. Son bölümün hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı için arama yapmaya başladılar. Peki, Gülümse Yeter 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Gülümse Yeter'in bu akşam yayınlanan son bölümünde Hasan Civan'ın başından yine belalar eksik olmadı. Torununun başının altından çıkan olaylar ayrı bir sorunken, kardeşinin birdenbire ortaya çıkması yaşlı adama apayrı bir gerginlik yükledi. Son bölümde Sarp ve Yasemin ise bambaşka dünyalara yelken açmak isterken Cem yine rahat durmamaya kararlıydı. Alara ve Sarp'ı baş başa iş gezisine gönderen Cem, planlarında başarılı oldu ve yine Yasemin ile Sarp arasına çomak soktu. Son bölümün ardından diziseverler yeni bölüm fragmanı için arama yapmaya başladılar. Pekii, Gülümse Yeter 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gülümse Yeter 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

“Gülümse Yeter”in 22. bölümünde; Ahmet'e yakalanan Sarp ve Yasemin panik halde ne yapacaklarını bilemezler. Ahmet aynı çatı altında bu ilişkinin gizli saklı devam etmesine onay vermez ve iki aileye de hemen açıklamak ister. Yasemin’in Ayten korkusu Ahmet’i herkese anlatmaktan vazgeçirebilecek midir? Gece yarısı Civanlar'a gelen sürpriz misafir, Hasan Efendi'nin unuttuğu anıları hatırlatırken evde yeni bir curcuna çıkmasına sebep olur. Evde yeni bir heyecan yaşanırken, Hasan Efendi de geçmişte verdiği kararlarla yüzleşir. Hayatının en mutlu günlerini yaşayan Gül, Seçil'den duydukları karşısında yıkılır. Kemal'in saklamaya çalıştığı sır, gizli kalmayınca Gül ve Kemal arasında tamir edilemeyecek izler bırakır. Bu izlerle Gül kendine yeni bir yol bulmaya çalışır. Yasemin'i Sarp'tan uzaklaştırmaya çalışan Cem, yeni planında Alara'nın da yardımını alır. Alara yine Sarp ile Yasemin'in arasına girmenin yolunu bulur.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Gülümse Yeter”in 21. bölümünde; Sarp’ın bir anda kendini Alara’nın tuzağında bulması ve Yasemin’in de olaya şahit olması aralarının tekrar açılmasına sebep olur. Ne var ki Yasemin’in Alara’dan kaçmaya niyeti yoktur. Sarp ise bu yanlış anlaşılmayı düzeltmeye çabalarken Cem’in müdahalesiyle işler iyice karşılaşır. Tekrar şoförlüğe geri dönen Hasan Efendi ilk iş gününde paraları çaldırınca itibarını kurtarabilmek için hırsızların peşine düşer. Lütfü ve Ahmet de Hasan Efendi'yi bu macerada yalnız bırakmazlar. Yeni Nermin’in eğlenceli halleri, mutfaktan eksik olmayan yemekler evdekileri mutlu eder, komşular bile Nermin’in bu yeni halinden memnun olur. Tahtını Nermin’e kaptırmak istemeyen Ayten, bu durumdan rahatsız olmaya başlayınca Nermin’i eski haline döndürmek için çareyi her derde deva Neriman’da arar. Kemal’in sürpriziyle endişelerinden kurtulmaya çalışan Gül, Seçil’in tekrar hayatlarına girmeye çalışmasıyla ne düşüneceğini bilemez hale gelir. O sırada Seçil’den duyduklarıyla şok yaşayan Kemal; içinden çıkılamaz bir durumda kalır.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!