Gülizar 4. yeni bölüm 2. fragmanında Engin Hepileri göründü

Güncelleme Tarihi:

Gülizar 4. yeni bölüm 2. fragmanında Engin Hepileri göründü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2018 15:13

Gülizar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının yeni dizisi Gülizar’ın 10 Şubat tarihli 4. bölüm fragmanında Engin Hepileri’nin görüntüleri dikkat çekti. Peki yeni bölümde neler olacak? Engin Hepileri nasıl bir karaktere hayat verecek? İşte Gülizar 4. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları!

Haberin Devamı

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, senaryo ve proje tasarımını usta yönetmen Çağan Irmak’ın yaptığı, Kanal D’nin beğeni ile izlenen dizisi “Gülizar"ın kadrosuna katılan Engin Hepileri’nin ilk görüntüleri ortaya çıktı. Sürprizlerle dolu gelişmelerin yaşanacağı Gülizar’ın 4. bölümünde diziye katılan Hepileri, Türkiye’nin önemli müzik prodüktörlerinden Kartal karakterini canlandıracak. İşte Gülizar yeni bölüm fragmanı ve detayları!



YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Teksoy, Murat’ın arabasının izini sürüp sonunda çiftliğin kapısına dayanmıştır. Gülizar ve Suzan çiftlikte kalmanın kendileri için daha güvenli olduğuna karar verirler ve Hayriye’nin onlar için hazırlattığı eve yerleşirler. Bu arada Mine ve Murat’ın nişan hazırlıkları da hız kazanmıştır. Veysel ise bunca yıldır herkesten sakladığı karanlık geçmişinin ortaya dökülmemesi için çok büyük bir çaba göstermektedir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!