Gönül Dağı Muammer öldü mü, diziden ayrıldı mı? Gönül Dağı 117. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Gönül Dağı Muammer öldü mü, diziden ayrıldı mı Gönül Dağı 117. yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2023 12:46

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi 116. bölümü ile ekranlara geldi. Dizide Ali Düşenkalkar tarafından canlandırılan Muammer karakterinin ayrılıp ayrılmadığı da ekran karşısındaki izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Gönül Dağı Muammer öldü mü, diziden ayrıldı mı? İşte Gönül Dağı 117. bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Cumartesi akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi son bölümüyle duygusal dakikalar yaşattı. Oyuncu Ali Düşenkalkar’ın hayat verdiği Muammer karakterinin yer aldığı sahneler ekran karşısındaki kişileri etkiledi. Öte yandan Gönül Dağı’nın gelecek haftaki bölüm fragmanı da yayınlandı.

GÖNÜL DAĞI MUAMMER ÖLDÜ MÜ, DİZİDEN AYRILDI MI?

Gönül Dağı’nın 2 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan 116. bölümünde Muammer, hastaneye kaldırılıp ameliyata alınıyor. Doktor Kenan, hastanın hayatını kaybettiğini söylüyor. Bu açıklama sonrası ise gözyaşları sel olup akıyor. Oyuncu AliDüşenkalkar senaryodaki hikayesi bittiği için 116. bölüm itibariyle Gönül Dağı dizisinden ayrıldı. Daha önce de ayrılık haberleri çıkan ancak yalanlanan oyuncu başından beri rol aldığı dizide Muammer rolünü canlandırıyordu.

Haberin Devamı

GÖNÜL DAĞI 117. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

BAKMADAN GEÇME!