Gökhan Alkan: Burcu’nun ismini duyunca sete koşarak giderim

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Alkan: Burcu’nun ismini duyunca sete koşarak giderim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2023 09:05

Kanal D’de yayınlanan ‘Kraliçe’de rol alan Gökhan Alkan, partneri Burcu Özberk hakkında konuştu: “Harika bir insan ve harika bir partner. Birbirimizi çok iyi tamamlıyoruz. Onun ismini görünce sete koşa koşa giderim.”

Haberin Devamı

Kanal D’nin sevilen dizisi “Kraliçe”de Ateş Akça karakterine hayat veren oyuncu Gökhan Alkan önceki gün Levent’te kuaförden çıkarken görüntülendi.

Oyuncu, partneri Burcu Özberk’e övgüler yağdırarak şunları söyledi: “Onun için ne desem az! Harika bir insan ve harika bir partner. Çok iyi anlaşıyoruz ve birbirimizi çok iyi tamamlıyoruz. Onun ismini görünce sete koşa koşa giderim.”

Alkan, “Kraliçe” dizisine dair ise “Çok severek kabul ettiğim bir iş oldu. Türkiye’nin en büyük kanalında bu dizi ile seyirci ile buluşmak ayrı bir keyif. Ateş karakterini çok sevdim. Onda kendimden de bazı özellikler buldum. Hayat enerjisi ve çalışmayı çok sevmesi hoşuma gidiyor” açıklamasını yaptı.

Gökhan Alkan: Burcu’nun ismini duyunca sete koşarak giderim

Haberin Devamı

BASKETBOL KONUSUNDA EKİLMEMİŞ TARLAYDIM

Gökhan Alkan, “Kraliçe” için 10 ders basketbol eğitimi aldığını da söyledi: “Yapımcılarla ilk görüşmemizde, ‘Basketbol konusunda beni ekilmemiş tarla gibi düşünün’ demiştim. İyi bir basketbol izleyicisiyim. Ama basketbol oynama konusunda hiç tecrübem olmamıştı. Onun için ders aldım ve rolüme iyi bir şekilde hazırlandım.” Alkan, Kobe Bryant ve Michael Jordan hayranı olduğunu belirtti.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!