Gillette Milliyet spor ödülleri canlı yayın saat kaçta hangi kanalda? Gillette Milliyet spor ödülleri 2023 izleme ekranı

Güncelleme Tarihi:

Gillette Milliyet spor ödülleri canlı yayın saat kaçta hangi kanalda Gillette Milliyet spor ödülleri 2023 izleme ekranı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2023 23:40

Gillette Milliyet spor ödülleri canlı yayınla sahiplerini buluyor... Her yıl Milliyet ve Gillette tarafından organize edilen ve bir önceki yılın Türkiye ve dünyadaki en başarılı sporcu ve spor insanlarının halk oylaması ile belirlendiği Gillette Milliyet spor ödülleri 2023 bu akşam verilecek. 2023 Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni adayları ve ödül kazananları, gecenin ardından belirlenecek. Peki, Gillette Milliyet spor ödülleri 2023 hangi kanalda, saat kaçta? İşte, Gillette Milliyet spor ödülleri 2023 izleme bilgisi.

Haberin Devamı

İlk kez 1954 yılında, tek kategoride verilmeye başlanan Milliyet Spor Ödülleri, günümüzde 7 farklı kategoride veriliyor. Bu yıl 69.su düzenlenecek törenin saati ve günü belli oldu. Peki, Gillette Milliyet spor ödülleri 2023 hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

69. GİLLETTE MİLLİYET SPOR ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR

Gillette Milliyet spor ödülleri yayın tarihi belli oldu.  Bu yıl 3 Mayıs Çarşamba gecesi Volkswagen Arena’da gerçekleşecek büyük törende ödüller sahiplerini bulacak. 69. Gilette Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni Çarşamba 18.45'de canlı yayınla Kanal D'de yayınlanacak.

BAKMADAN GEÇME!