Genç model evinde ölü bulundu: Son kez sahneye bile çıkamadı

Güncelleme Tarihi:

Genç model evinde ölü bulundu:  Son kez sahneye bile çıkamadı
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 26, 2024 14:06

Gösteri dünyasından bir ölüm haberi geldi. Hem modellik hem de oyunculuk yapan Masuimi Max'ın cansız bedeni Las Vegas'taki evinde bulundu.

Haberin Devamı

Samuel L. Jackson ve Ice Cube ile birlikte kamera karşısına geçtiği yapımlarla tanınan Max, henüz 45 yaşındaydı.

Bir dönem Playboy modeli olarak da tanınan Masuimi Max'ın cansız bedeni evinde polis memurları tarafından bulundu. Sabah saat 8.30'da bir ihbar telefonu alan polis, hemen Masuimi'nin evine gitti.

TMZ adlı internet sitesinin haberine göre olay yerine giden ekiplerin yaptığı inceleme sonucundA Masuimi Max'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Genç model evinde ölü bulundu:  Son kez sahneye bile çıkamadı

İlk araştırma sonuçlarına göre erken yaşta hayata veda eden modelin ölümüyle ilgili şu anda cinayet şüphesine rastlanmadı. Fakat kesin ölüm nedeni yapılan otopsinin ardından belli olacak.

Haberin Devamı

Öte yandan yakınlarına göre Masuimi'nin kendi canına kıyması da mümkün görünmüyor. Ölümünden altı gün önce yaptığı Instagram paylaşımında genç model, içinde yer aldığı bir projenin tanıtımına yer vermişti.

Önümüzdeki 27 Ocak'ta yapılacak bir etkinlikte Masuimi Max de bir ekiple birlikte sahneye çıkacaktı.

Â

Genç model evinde ölü bulundu:  Son kez sahneye bile çıkamadı

Modellik kariyerine 2000 yılında başlayan Masuimi Max, Playboy, Maxim gibi dergilere verdiği pozlarla dikkat çekti. Max, modelliğin yanı sıra oyunculuk da yapıyordu.

Masuimi Max, Cornman: American Vegetable Hero, Giantess Battle Attack adlı yapımlarda rol almıştı. Bunun yanı sıra xXx: State of the Union adlı yapımda da Samuel L. Jackson ve Ice Cube gibi ünlülerle birlikte kamera karşısına geçti.

Genç modelin ölümünün duyulmasının ardından hayranları ve sosyal medya takipçileri de üzüntülerini belirten yorumlar yaptı.

Birçoğu ona veda ettikten sonra "Umarız şimdi daha iyi bir yerdesindir" diye yazdı.

Birçok takipçisi arkasında büyük destekçiler olmadan bugünkü konumuna geldiğini hatılatıp "Kendi yolunu tırnaklarıyla kazıyarak çizmişti" diye yorum yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!