Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimler, konusu ne? İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimler, konusu ne İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi oyuncu kadrosu ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2022 22:27

Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları dizinin yeni bölümü ile dikkat çekti. BKM imzalı, ilk bölümü 21 Temmuz 2022 tarihinde yayımlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi 3. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Yönetmenliğini Altan Dönmez'in üstlendiği, senaryosunu Gani Müjde'nin kaleme aldığı, dram türündeki dizi ‘Z Kuşağı'nın yaşadıklarını anlatarak hayata bir sıfır geride başlamış bir grup gencin hayatlarını değiştirecek olayları ekranlara getirecek. Peki, Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimler, konusu ne? İşte, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Haberin Devamı

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi oyuncu kadrosu ve konusu, ekran başındakiler tarafından merak konusu oldu. Show TV'de seyirci karşısına çıkan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi karakterleri ile dikkatleri üzerine topladı. Gençlik dizisi kategorisinde yer alan Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin başrol oyuncuları arasında Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş gibi isimler bulunuyor.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ DİZİSİ OYUNCULARI

Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları arasında Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Onur Özer, Deniz Sarıkaş, Sanem Babi, Yeşim Çelebi, Rojbin Erden, Ali Berge, Melisa Bostancıoğlu, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi isimler yer alıyor.

Ertan Saban – Sadi Payaslı

Özge Özberk – Derya

Devrim Özkan – Songül

Nilsu Berfin Aktaş – Gizem

Mustafa Açılan – Araz

Özgü Delikanlı – Mert

Ayşe Kırca – Yeliz

Sanem Babi – Aylin

Onur Özer – Zülfikar

Rojbin Erden – Melek

Ali Berge – Can

Haberin Devamı

Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimler, konusu ne İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Furkan Murat Uğur – Bora

Murat Göçmez – Vural

Melisa Bostancıoğlu – Sevda

Sercan Gülbahar – Yaver

Yeşim Çelebi – Sanem

Deniz Sarıkaş – Ozan

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ DİZİSİ KONUSU

Yeraltı dünyasının en korkulan isimlerinden biri olan Yedi Emin, düşmanlarının kendisine düzenlediği bir saldırıda yanlışlıkla bir çocuğun hayatını kaybetmesi üzerine beklenmedik bir karar alıp emniyete teslim olur ve mafyanın çökertilmesine yardımcı olur.

Yedi Emin kayıtlara ölü olarak geçer ve o günden sonra hayatına Sadi Payaslı olarak devam etmeye başlar. Coğrafya öğretmeni olarak Karabayır Lisesi’nde göreve başlayan Payaslı’nın oraya yanında komiser Songül’le birlikte yerleştirilir.

Karabayır Lisesi’nin tek misafiri ise Sadi Payaslı değildir. Islahevinden Adalet Bakanlığı’nın pilot okul uygulamasıyla çıkan Can, Melek, Zülfikar, Mert ve Aylin de bu lisede eğitim görecektir. Hepsinin içeri girme sebebi de hikayeleri de farklıdır…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!