Gelinim Mutfakta'nın iddialı isimleri Ezgi ve Reyhan neden yok? Ezgi'nin çocuğuna ne oldu?

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfaktanın iddialı isimleri Ezgi ve Reyhan neden yok Ezginin çocuğuna ne oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2019 12:16

Gelinim Mutfakta yarışması 21 Haziran Cuma günü haftanın finalini yapmıştı, yeni haftanın ilk bölümü 24 Haziran Pazartesi günü yayınlandı. Fragmanda görülmeyen Ezgi ve Reyhan’ın akıbeti belli oldu. Yayına bağlanan Ezgi, bu durumun nedenini anlattı. Peki, Gelinim Mutfakta yeni bölümünde Ezgi ve Reyhan neden yok?

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta 24 Haziran Pazartesi günü yeni haftanın açılışını yaptı. Programın açılışında Reyhan Hanım ve Ezgi'nin olmaması diğerlerini meraklandırdı. Geçtiğimiz haftanın elenen isimlerinin yanı sıra Ezgi ve Reyhan'ın yerine de yeni bir ikili katıldı. Böylece Gelinim Mutfakta'ya dört yeni kişi dahil oldu. Gelinim Mutfakta'nın yeni yarışmacıları Zeynep Bütün ve gelini Hülya Bütün, Çiğdem Akçam ve gelini Elif Akçam oldu.

NEDEN YOKLAR?

Gelinim Mutfakta'nın altın rekortmeni gelini Ezgi, yarışmaya görüntülü bağlandı ve neden yarışmada olmadıkları yönündeki sorulara yanıt verdi. Oğlunun havale geçirdiğini belirten Ezgi, oğlunun her şeyden kıymetli olduğunu ve bu nedenle bir süre yarışmada yer alamayacaklarını söyledi. 

 

BAKMADAN GEÇME!