Gelinim Mutfakta ne zaman, saat kaçta? Gelinim Mutfakta yeni sezon başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta ne zaman, saat kaçta Gelinim Mutfakta yeni sezon başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2022 11:55

Gelinim Mutfakta yeni sezon başlıyor. Kanal D’nin, fenomen yarışması Nursel Ergin’in sunumuyla izleyiciyle bulaşacak. 5. sezonuyla ekranlara gelecek olan program yeni yarışmacılarla yeni sezonda da eğlenceli ve heyecanlı geçecek. Peki Gelinim Mutfakta ne zaman, saat kaçta başlıyor? İşte konuyla ilgili detaylar...

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta 5. sezonuyla ekranlara geliyor. Yarışmacı gelinlerin en lezzetli yemekleri yapıp kayınvalidelerden en yüksek puanları almak için mücadele ettiği programda gün birincisi bir çeyrek altın, hafta birincisi de beş altın bilezik kazanacak. Peki Gelinim Mutfakta ne zaman, saat kaçta başlıyor?

GELİNİM MUTFAKTA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların ilgiyle takip edilen programlarınd Gelinim Mutfak'ta bugün (22 Ağustos 2022) saat 13:00'te Kanal D'de izleyiciyle buluşacak.

GELİNİM MUTFAKTA GEÇEN SEZON BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta geçen sezonun birinci ismi Yeşim olmuştu.

Altın Final'inde Yeşim ve Hasret günün kazananı oldu. Bu nedenle iki gelin son çeyrek için kuraya kalmıştı. Kura sonucu Yeşim, final serisinin son çeyreğini kazanmıştı. Böylece Hasret ve Yeşim 6 çeyreğin sahibi olmuştu.

Haberin Devamı

Eşitlik halinde 20 gün boyunca en fazla puanı toplayan gelin Altın Final'in birincisi seçilmişti. 4 hafta boyunca final serisinde 292 puana ulaşan Yeşim, 25 bileziğin de sahibi olmuştu.

BAKMADAN GEÇME!