Gelinim Mutfakta Hatice kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta Hatice kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2018 10:52

Gelinim Mutfakta yarışmasının başından beri mücadele eden Hatice Karabulut, iddialı çıkışları ve diğer yarışmacılarla yaşadığı tartışmayla dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Hatice Karabulut kimdir, kaç yaşında? İşte yarışmanın 1. bölümünde kendisini tanıtan Hatice Karabulut hakkında bazı detaylar!

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta’nın iddialı ismi Hatice Karabulut, ilk bölümden bu yana adından söz ettiriyor. Yarışmanın ilk bölümünde iki birinciden biri olan genç yarışmacı, zaman zaman şaşırtıcı tepkileri nedeniyle program sunucusu Fatih Ürek’i de şaşırtıyor. İşte kayınvalidesi Hüsniye Karabulut ile yarışmaya katılan Hatice Karabulut’un hayatına ilişkin bilgiler!

Ev hanımı olan Hatice Karabulut, 1993 yılında dünyaya geldi. 2012 yılında hayatını Hüseyin Karabulut ile birleştiren ve 4 yaşında bir kızı olan genç yarışmacı, İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde yaşıyor. Yarışmanın ilk bölümünde kendisini tanıtırken zor ve hırslı bir insan olduğunu dile getiren Hatice Karabulut, iddiasını “ “Buraya kazanmaya geldim, asla boş dönmeyeceğim” sözleriyle ortaya koymuştu.

 

BAKMADAN GEÇME!