Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta puan durumu 24 Kasım 2022 PerÅŸembe!

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı Gelinim Mutfakta puan durumu 24 Kasım 2022 Perşembe
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2022 15:52

Gelinim Mutfakta yarışması, dün yaşanan elemenin ardından bugün tüm heyecanıyla devam ediyor. İki gün boyunca en yüksek puanı almaya çalışacak olan gelinler için cuma günü yeni bir veda söz konusu olacak. Peki, Gelinim Mutfakta bugün günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta puan durumu 24 Kasım 2022 Perşembe!

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta'da haftanın dördüncü gününde gelinler elenmemek ve çeyrek altını almak için verilen yemeği en iyi şekilde yapmaya çalıştılar. Gelinim Mutfakta'da dün elenen Sonay'ın yerine yeni yarışmacı Zerrin Kızılay, kayınvalidesi Salime Kızılay ile yarışmaya dahil oldu. Yarın ise yeni bir eleme gerçekleşecek ve bir gelin daha Gelinim Mutfakta'ya veda edecek. Peki, Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyreği kim aldı? İşte 24 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu...

GELİNİM MUTFAKTA ÇEYREK ALTINI KİM ALDI?

Gelinim Mutfakta yarışan gelinler peynirli krep börek ile en yüksek puanı alarak çeyrek altını kazandı. Kayınvalidelerden en yüksek puanı alan Yeşim bugün de çeyrek altının sahibi oldu.

Â

Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı Gelinim Mutfakta puan durumu 24 Kasım 2022 Perşembe

Haberin Devamı

GELÄ°NÄ°M MUTFAKTA PUAN DURUMU 24 KASIM 2022 PERÅžEMBE

YEŞİM- 15

HATÄ°CE- 14

MERVE- 11

ZERRÄ°N- 11

BAKMADAN GEÇME!