Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı? 26 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı 26 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2023 15:46

Haftanın sonuna yaklaşırken Gelinim Mutfakta ara final öncesi son iki program gerçekleşiyor. Gelinim Mutfakta bugün Adana kebabı ile gelinleri zorladı. Bu hafta son eleme olacağı için yarışmadan ayrılmak istemeyen gelinler tüm hünerlerini sergiledi. Peki, Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı? 26 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu...

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta'da altın yağmuru devam ediyor. Bugün Gelinim Mutfakta günün birincisi ara final öncesi son çeyrek altınlardan birini aldı. Aynı zamanda bu hafta elenmek istemeyen gelinler, Gelinim Mutfakta ara final öncesi yüksek puan almaya çalıştılar. Peki, Gelinim Mutfakta çeyreği kim aldı, günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu 26 Ocak 2023 Perşembe!

GELİNİM MUTFAKTA ÇEYREK ALTINI KİM ALDI?

Gelinim Mutfakta günün birincisi az önce açıklandı. Gelinim Mutfakta bugün Adana kebabı ile yarışmacılara çeyrek altın kazandırdı. En lezzetli tarifi yapan gelin ise Özlem, Hatice ve Rabia oldu. Üçlü kuraya kalan gelinlerden Özlem çeyrek altını yakasına takarak günü yüksek puanla tamamladı.

GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN PUAN DURUMU

HATİCE- 16

RABİA- 16

ÖZLEM- 16

OLGA- 12

BAKMADAN GEÇME!