Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, günün birincisi kim oldu? 25 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, günün birincisi kim oldu 25 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2023 15:48

Gelinim Mutfakta aşkın lezzeti tarifi ile yarışmacılar en yüksek puanı almaya çalıştı. Gelinim Mutfakta ara final öncesi kalan son dörtlü olmak ve aynı zamanda çeyrek altını almak için yarışan gelinler mücadeleye devam ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu. çeyrek altını kim aldı? İşte, Gelinim Mutfakta puan durumu 25 Ocak 2023 Çarşamba!

Haberin Devamı

Haftanın tam ortasında Gelinim Mutfakta bugün bomba haberlerle ekrandaydı. Nursel Ergin'in sunumuyla gerçekleşen programda altın yağmuru devam ediyor. Nursel Ergin Gelinim Mutfakta ara final heyecanının yaşanacağını, bu hafta son elemenin yapılacağını açıkladı. Pazartesi gününden itibaren ise yeni iki yarışmacı gelecek ve bir ay boyunca eleme olmayacak. Peki, Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, günün birincisi kim oldu? 25 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu...

GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Haftanın üçüncü gününün birincisi de aşkın lezzeti tarifi ile belli oldu. Bu haftanın son çeyrekleri sahiplerini buldu. Gelinim Mutfakta günün birincisi Rabia oldu. Rabia çeyrek altını yakasına takarak günü şanşlı bitirdi.

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

RABİA- 19

ÖZLEM- 17

HATİCE- 14

OLGA- 7

BAKMADAN GEÇME!