Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta günün birincisi ve puan durumu 5 Ocak 2023 Perşembe!

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı Gelinim Mutfakta günün birincisi ve puan durumu 5 Ocak 2023 Perşembe
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2023 15:47

Gelinim Mutfakta günün birincisi belli oldu. 5 Ocak 2023 Gelinim Mutfakta'da bugün kıyasıya mücadelenin sonunda bir gelin çeyrek altının sahibi oldu. Ispanak nazik tarifi ile hünerlerini sergileyen gelinler cuma günü elenmemek ve çeyrek altını almak için yarıştırlar. Peki, Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, günün birincisi kim oldu? İşte, Gelinim Mutfakta puan durumu 5 Ocak 2023 Perşembe!

Haberin Devamı

Haftanın dördüncü gününde finale doğru adım adım gelinirken, rekabet artmaya devam eiyor. Tadım, puan yorumlamanın sonunda Gelinim Mutfakta günün birincisi Nursel Ergin tarafından açıklandı. Günün en yğksek puanını alan gelin aynı zamanda çeyrek altının da sahibi oldu. Peki, Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta günün birincisi ve puan durumu 5 Ocak 2023 Perşembe!

GELİNİM MUTFAKTA ÇEYREK ALTINI KİM ALDI?

Gelinim Mutfakta çeyreği alan gelin bugün ıspanak nazik tarifini en iyi yaparak kayınvalidelerin beğenisini kazandı. Gelinim Mutfakta günün birincisi Zeynep ve Derya oldu. Çekilen kuranın ardından Zeynep çeyrek altınını alarak final gününe doğru önemli bir adım attı. Ece bugün üç kez  -2 ceza puanı aldı. Ve puanından 6 puan eksik almış oldu.

Haberin Devamı

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

 

ZEYNEP- 20

DERYA- 20

HATİCE- 12

ECE-  6-6 = 0

BAKMADAN GEÇME!