Gelinim Mutfakta 1 Şubat 2024 puan durumu || ŞOK KARAR! Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu, çeyrek altını kim aldı?

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta 1 Şubat 2024 puan durumu || ŞOK KARAR Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu, çeyrek altını kim aldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2024 16:50

Gelinim Mutfakta günün birincisi ve gelişmeleri izleyiciler tarafından merak ediliyor. Gelinim Mutfakta'da bugün bir ilk yaşandı. Çullama köfte tarifi ile Gelinim Mutfakta gelinleri haftanın finaline gelinirken mücadeleye devam etti. Nursel Ergin ise gün sonunda kararı açıkladı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu, çeyrek altını kim aldı? İşte alına şok karar ve Gelinim Mutfakta 1 Şubat 2024 puan durumu

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta kim 1. oldu merak ediliyor. Gün sonunda Gelinim Mutfakta günün birincisi belli oldu. Gelinim Mutfakta'da bugün arihte bir ilk yaşandı. Peki, Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyreği kim aldı? İşte, Gelinim Mutfakta puan durumu 1 Şubat 2024 Perşembe!

GELİNİM MUTFAKTA KİM 1. OLDU?

Gelinim Mutfakta'da bugün yapılan çullama köfte tarifi ile bir ilk yaşandı. Yemeğin tadına bakan kayınvalideler ve Nursel Ergin pişmemiş köfteler için gün sonunda bir uyarıda bulundu. Ve hiçbir geline puan vermeyerek günü iptal etti. Bugün hiçbir gelin çeyrek altın alamadı. Yarın final günü 14 altın bilezik ve 2 çeyrek altın sahibini bulacak.

Gelinim Mutfakta 1 Şubat 2024 puan durumu || ŞOK KARAR Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu, çeyrek altını kim aldı

Haberin Devamı

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

YEŞİM- 0 PUAN

TUĞBA- 0 PUAN

SELDA- 0 PUAN

ÖZLEM- 0 PUAN

BAKMADAN GEÇME!