GELİNİM MUTFAKTA 21 MART 2024 PUAN DURUMU (TOPLAM) || Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyreği kim aldı?

Güncelleme Tarihi:

GELİNİM MUTFAKTA 21 MART 2024 PUAN DURUMU (TOPLAM) || Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyreği kim aldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2024 15:42

Gelinim Mutfakta 21 Mart 2024 puan durumu belli oldu. Haftanın dördüncü gününde Gelinim Mutfakta çeyrek altın sahibini buldu. Yarın ise haftanın finalinde bilezikleri kazanan isim açıklanacak. Gelinim Mutfakta'da bugün Kayseri yağlaması yapıldı. bugün yine eksi 2'ler havada uçuştu. Genel puanlamada bugün birinci gelin 53, ikinci ve 3. gelin 50 puanda, sonuncu gelin ise 48 puanda... Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu, çeyrek altını kim aldı? İşte, Gelinim Mutfakta puan durumu 21 Mart 2024 Perşembe!

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta günün birincisi açıklandı. Haftanın ilk tarifini en iyi şekilde hazırlamaya çalışan gelinler arasından günün en yüksek puanını alan isim çeyrek altını da yakasına taktı. Peki, Gelinim Mutfakta kim 1. oldu, çeyreği kim aldı? İşte Gelinim Mutfakta puan durumu 21 Mart 2024

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM 1. OLDU?

Gelinim Mutfakta günün birincisi tadım, puan ve yorumlamanın ardından açıklandı. Günün ilk eksi 2 ceza puanı alan gelini Yeşim oldu. Diğer eksi 2'yi alan gelin de Tuğba oldu. Tadım, puan ve yorumlamanın ardından Gelinim Mutfakta çeyrek altının sahibi Aleyna oldu. 

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

ALEYNA- 20

DAMLA- 16

TUĞBA- 4

YEŞİM- 7

BAKMADAN GEÇME!