Game Of Thrones 7. sezon 4. bölüm fragmanı için heyacan dorukta

Güncelleme Tarihi:

Game Of Thrones 7. sezon 4. bölüm fragmanı için heyacan dorukta
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2017 15:06

Game Of Thrones 7.sezon 4. bölüm fragmanı ile izleyicilerini heyecanlandırdı. Her bölümde olduğu gibi yeni bölümünde de inanılmaz karelere yer verecek olan Game Of Thrones, 7. sezon 4. bölüm fragmanı ile izleyicilerin erişimine açıldı. 7 Ağustos tarihinde yeni bölümü ile izleyicilerle buluşacak olan Game Of Thrones, 7. sezon 4. bölüm fragmanı ile bu bölümle ilgili ufak tüyolar verdi. İşte, yeni fragman ve detayları

Haberin Devamı

Game Of Thrones 7. sezon yeni fragmanı yayınlandı. Büyük savaşın sinyalini veren fragmandaki sahneler merak dozunu da arttırdı. Pazartesi günlerinin efsanevi dizisi Game Of Thrones 7. sezon 4. Bölümü 7 Ağustos Pazartesi günü izleyicileriyle buluşacak. İşte Game Of Thrones 7. sezon 4. bölüm fragmanı ve son bölümü kaçıranlar için kısa bir özet!

Game of Thrones 7. sezonu yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. HBO’nun tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir izleyici kitlesi bulunan Game of Thrones’un son bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Daenerys ile Jon Snow’un ilk karşılaşması ise tüm dizi takipçilerini ekrana kilitledi. Atalarının kefaretini çekmelerinin saçma olduğu konusunda fikir birliğine varan ikili ortak olmaya karar verdi. Game Of Thrones The Spoils of War adını taşıyan 7. sezon 4. bölüm fragmanı ise yepyeni detayları gözler önüne serdi.

Kraliçe’nin Adaleti (The Queen’s Justice) olarak belirlenen Game of Thrones 7. sezon 3. bölümde Jon Snow, Tyrion’ın çağrısına uyarak, yanında Davos’la birlikte Ejderha Kayası’na çıktı. Daenerys’in amacı Kuzey’in geçmişte verdiği söze, yani Targaryenlere diz çökmeye devam etmesiydi. Tyrion ise Jon Snow’a daha barışçıl bir mesaj göndermişti. İkili ilk karşılaşmanın başın da sorun yaşasa da sonunda anlaşmaya vardılar ancak Jon Snow, Akgezenler konusunda insanları nasıl ikna edeceğini bilmiyordu.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!