Fi yeni sezon Çi 4. bölüm fragmanı: Duru ve Deniz dudak dudağa

Güncelleme Tarihi:

Fi yeni sezon Çi 4. bölüm fragmanı: Duru ve Deniz dudak dudağa
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 17:01

Fi yeni sezonu Çi’nin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayın tarihi bilgisinin de verildiği Fi yeni bölüm fragmanında sert bir yüzleşme yaşayan Duru ve Deniz’in fiziksel yakınlaşmaları merak uyanırdı. Öte yandan Can Manay’ın sözleri kafalarda soru işareti bıraktı. Peki Fi yeni sezon 4. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Çi ismiyle devam eden Fi’nin yeni sezon 4. bölüm fragmanıyla birlikte heyecan dozu arttı. Yaklaşık bir dakika süren fragmana Afife rolünü kaptıran Duru’nun Deniz’den hesap sorduğu anlar; son saniyelere ise Can Manay’ın Bilge’nin gözlerinin içerisine bakarak söylediği ‘Hepimiz bir şeylerden vazgeçmek zorundayız ama ben senden vazgeçmek istemiyorum.’ cümlesi damga vurdu.



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Duru’nun Can’ın oyununa oyunla karşılık vermesi hesaplayamadığı sonuçlar doğururken, Sadık da Özge’ye oynadığı oyunun bedelini ödemek zorunda kaldı. Afife rolünü kaptırmamak için Ece’ye kötü bir tuzak hazırlayan Duru, kötü bir sürpriz yaşadı. Son bölüm finalinde Can Manay’ın eski sevgilisinin peşine düşen Özge, sonunda onu ikna etmeyi başardı. Can Manay’ın geçmişine dair ayrıntıları merak eden izleyiciler Çi’nin yeni bölümünü bekliyordu. Macerasına kısa bir süre ara veren Çi’nin 4. bölümü 8 Aralık Cuma günü yayınlanacak.

BAKMADAN GEÇME!