Fi Çi dizisi 8. bölüm saat kaçta yayınlanacak? İşte Fi Çi 8. bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Fi Çi dizisi 8. bölüm saat kaçta yayınlanacak İşte Fi Çi 8. bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2018 15:04

Fi Çi 8. bölümü için geri sayım başladı. Son bölümdeki final sahnesiyle şok etkisi yaratan ve kafalarda pek çok soru işareti bırakan Fi Çi yeni bölümü bugün ekrana gelecek. Yeni bölümde ilgili en çok merak edilen konu Eti’nin ölümü ardından neler yaşanacağı. Peki sürprizlerle dolu gelişmelerin olduğu Fi Çi yeni bölümü saat kaçta yayınlanacak?

Haberin Devamı

Final yapacağı kesinleşen Fi’nin yeni bölüm fragmanlarına bir yenisi eklendi. İlk fragmanlara göre daha uzun süren Fi Çi 8. bölüm fragmanına Duru, Can Manay ve Bilge arasında geçen üçlü diyalog damga vurdu. Eti’nin ölümü ardından kırılma noktası yaşayan Bilge, Can Manay’a Eti ile ilgili hiç bilmediği bilgi verirken; Duru ve Deniz arasında yaşananların sinyalini veren imalarda bulunuyor. Çİ 8. yeni bölümü bu akşam 21.00'da PUHU TV'de

Eti geçmişini yüzüne çarparak Can’ı kontrolü altına almaya çalışırken, Sadık da Özge’nin önüne Can hakkında yepyeni bilgiler serdi. Can Manay gerçekte kim olduğu ve saplantılı kişiliğinin altındaki nedenler ortaya çıktı. Deniz’le arasında geçenlerden dolayı pişmanlık yaşayan Duru, öğrendiği şeyden sonra Can Manay ile ilgili söylenenlerin gerçekliğine inanmaya başladı. Duru bu sefer Özge'nin sözlerini es geçmedi ve yurtdışına kaçmak için harekete geçtiği esnada Can Manay’la karşılaştı.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!