Fi dizisinin yeni bölümü saat kaçta yayınlanacak? İşte Fi Çi 7. bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Fi dizisinin yeni bölümü saat kaçta yayınlanacak İşte Fi Çi 7. bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2018 16:12

Fi Çi yeni bölümü için geri sayım sürerken diziden yeni görüntüler geldi. En son yılbaşından hemen önce yayınlanan Çi’nin 3 dakikayı açan yeni fragmanıyla birlikte heyecan dozu arttı. Ozan Güven’in hayat verdiği Can Manay’ın geçmişiyle ilgili detaylar merak uyandırdı. Peki Çi Yeni bölümü saat kaç yayınlanacak?

Haberin Devamı

Fi Çi 7. bölüm 2. fragmanı Youtube üzerinden yayınlandı. Serenay Sarıkaya, Ozan Güven ve Mehmet Günsur gibi güçlü isimlerin başrollerini paylaştığı Fi Çi yeni fragmanına bunalımın eşiğindeki Can Manay’ın sözleri damga vurdu. Duru’nun kendisinden uzaklaştığını fark etmeye başlayan Can Manay, yine kendisini kaybettiği günlere dönmektedir. Bu durumun farkında olan tek kişi ise Eti’dir. Peki yeni bölüm saat kaçta yayınlanacak? Büşra, büyük bir hayranlık duyduğu Can Manay’a gördüğü şeyi anlatacak mı? İşte Fi Çi yeni bölümünden görüntüler ve yayın saati!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

27 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan Çi 6. bölümünde Duru, Deniz ve Ece arasında geçenleri öğrenmiş, yaptığı oyun korkunç sonuç doğurmuştu. Ece'nin kaza geçirmesinden kendisini sorumlu tutan Duru'ya en büyük destek Deniz'den gelmişti, bu gelişme ikilinin bastırdığı duygularını yeniden gün yüzüne çıkarmıştı. 

Yeni bölümü 19 Ocak Cuma günü (bugün) olarak kararlaştırılan Fi Çi’nin saat 21.00’de Puhu Tv üzerindeki yerini alması bekleniyor. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!