Fi dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Fi Çi final mi yapıyor?

Güncelleme Tarihi:

Fi dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak Fi Çi final mi yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2018 13:09

Fi Çi yeni bölüm tarihi merakla beklenirken final duyurusu geldi. Dizinin yayın kanalı olan Puhu Tv, resmi Twitter adresinden Fi Çi’nin final yapacağını açıkladı. Serenay Sarıkaya, daha önce katıldığı bir organizasyonda final sinyali vermişti. Peki kısa bir süre sonra final yapacak olan Fi Çi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür, Büşra Develi gibi isimlerin paylaştığı Fi Çi’nin son bölümü ardından yeni fragmanı sorgulayan izleyiciler, Puhu Tv’nin sosyal medya paylaşımıyla hayal kırıklığı yaşadı. En son 19 Ocak Cuma günü izleyici karşısına çıkan Fi Çi final bölümüyle macerasını noktalayacak. 

Fi'nin final haberini ilk olarak dizinin Duru'sunu canlandıran Serenay Sarıkaya vermişti. Yılın Yıldızları Ödül Töreni’ne katılan Serenay Sarıkaya; “Güzel gidiyor, son birkaç bölümümüz işte. Bu projeyle büyüdüm. Meslekte ‘Fi’yle olgunlaştım. Önceki işlerim daha gençlik zamanımdı. Bu dizi, kadınlığa geçiş dönemim oldu. Onunla birlikte olgunlaştım” şeklinde konuştu. Şarkıcı Bergen’in hayatını oynayacağı konuşulan Sarıkaya, “Öyle bir teklif geldi ama şu anda ilerleme yok. Hayat hikayesinden çok etkilendim” açıklamasında bulunmuştu.

Haberin Devamı

Fi dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak Fi Çi final mi yapıyor

Çİ 8. BÖLÜM NE ZAMAN?

Son bölüm finalinde ürkütücü bir manzarayla karşılaşan dizi takipçileri, Çİ 8. yeni bölüm fragmanı heyecanla araştırılıyor. Yeni fragmanın yayınlanmasıyla birlikte tarih bilgisi de netlik kazanacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eti geçmişini yüzüne çarparak Can’ı kontrolü altına almaya çalışırken, Sadık da Özge’nin önüne Can hakkında yepyeni bilgiler serdi. Duru, Deniz’le arasında geçenler yüzünden kafa karışıklığı yaşadı. Finale ise Eti’nin son hamlesi damga vurdu. Can’ın gözünün önünde yok oluşuna dayanamayan Eti, Can’a aldatıldığını söyledi ve kendi canına kıydı. Kaçma hazırlıkları yapan Duru, karşısında Can Manay’ı buldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!