Fi Çi 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fi yeni bölümü ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Fi Çi 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Fi yeni bölümü ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2018 12:44

Fi Çi 8. yeni bölümü için geri sayım başladı. Akilah Azra Kohen’in çok satan Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan dizi, en son 19 Ocak’ta yayınlanmış, finalde Can Manay'ın aldatıldığını öğrenmesi damga vurmuştu. Duru, Deniz ve Can Manay üçlüsü arasında neler yaşanacak? Can Manay, eski sevgilisine yaptığını Duru'ya da mı yapacak? Bu sorunun yanıtını merak eden izleyiciler fragmanı sorguluyor. Peki Fi Çi 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, yeni bölümü ne zaman?

Haberin Devamı

Cuma gününün yaklaşmasıyla birlikte Fi Çi yeni bölüm tarihi için araştırmalar yoğunluk kazandı. Azra Kohen’in çok satan kitaplarından uyarlanan Fi 2. sezonu olan Çi’yle ekran macerasını noktalayacak. Peki en son 19 Ocak’ta izleyici karşısına çıkan Fi Çi’nin 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı, yeni bölüm ne zaman?

Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Serenay Sarıkaya, Ozan Güven ve Büşra Develi’nin başrolllerini paylaştığı Fi Çi yeni bölümü için nefesler tutuldu. Puhu Tv’nin Twitter üzerinden final yapacağını duyurduğu Fi yeni sezon 7. bölümünde büyük olaylar arka arkaya patlak verdi. Can Manay ve Eti’nin geçmişine dair detayların ortaya çıktığı son bölüm finalinde Duru ve Deniz’in arasında geçenler ortaya çıktı. Can Manay’ın bir kez daha çöküşüne dayanamayan Eti, korkun bir şekilde intihar etti. Şimdi ise gözler Fi Çi 8. bölüm fragmanı ve tarihinde!

Fi Çi 7. bölüm fragmanının yayınlanmasıyla birlikte yayın tarihi netlik kazanacak. Puhu TV tarafından Fi Çi dizisinin 8. Bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

Fİ Çİ NE ZAMAN?

Puhu TV, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Fi Çi'nin final yapacağını duyurdu. "Sır perdesi kalkıyor, gerçekler ortaya çıkıyor. Geri sayım başlasın!" notuyla yapılan paylaşım binlerce yorum yağdı. Böylelikle Fi Çi'nin 10. bölümde final yapacağı duyurulmuş oldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!