Ferit Aktuğ kimdir? Ferit Aktuğ kaç yaşında ve nereli?

Güncelleme Tarihi:

Ferit Aktuğ kimdir Ferit Aktuğ kaç yaşında ve nereli
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2018 13:36

'Ufak Tefek Cinayetler' dizisindeki 'Taylan' rolü ile tanınan başarılı oyuncu Ferit Aktuğ'un kim olduğu ve mesleki kariyeri son dönemlerde sıklıkla araştırmalara konu oluyor. Ferit Aktuğ hakkında bilgi edinmek için araştırma yapan vatandaşlar, ünlü oyuncu hakkında merak ettikleri konuları internette sorguluyor. Peki, Ferit Aktuğ kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Haberin Devamı

2000'li yılların başlarında oynadığı gençlik dizileri ile birlikte dizi sektörüne adım atan Ferit Aktuğ, şimdilerde ise 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisindeki 'Taylan' rolüyle televizyonseverler tarafından tanınıyor. İşte, son dönemlerin gözde oyuncusu Ferit Aktuğ hakkında merak edilen detaylar...

FERİT AKTUĞ KİMDİR?

1978 yılında Adana'da dünyaya gelen Ferit Aktuğ, ilkokul ve ortaöğretimin ardından üniversite eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2002 yılında TRT'de yayınlanan gençlik dizisi "Koçum Benim" ile yaşamıştır.

2003'de yine bir gençlik dizisi olan "Kampüsistan" ve 2004'de "Haziran Gecesi" dizilerinde rol alan Aktuğ, 2007 yılında yayınlanmaya başlayan ve yayınlandığı dönemde büyük beğeni toplayan “Kavak Yelleri” dizisi ile geniş kitleler tarafından tanınmıştır.

Haberin Devamı

Kariyeri boyunca çeşitli dizi, sinema ve tiyatro projelerinde yer alan Ferit Aktuğ, 2017-2018 sezonunda ekrana gelmeye başlayan "Ufak Tefek Cinayetler"de "Taylan" karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştır. Aktuğ son olarak 2018 Temmuz ayında başlayan "Geleceğin Starı" adlı yarışmada oyuncu koçu olarak yer almaktadır.

BAKMADAN GEÇME!