Ferah Zeydan kimdir, kaç yaşında? Şarkı yarışması ile tanınmıştı

Güncelleme Tarihi:

Ferah Zeydan kimdir, kaç yaşında Şarkı yarışması ile tanınmıştı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2021 09:24

Ferah Zeydan merak edilen isimler arasında yerini aldı. Bir dönem yayınlanan şarkı yarışması ile tanınan Ferah Zeydan’ın kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılıyor. İşte 1994 yılında Mersin'de dünyaya gelen, yarışmanın ardından verdiği kilolar ile de dikkat çeken Zeydan hakkında bilgiler

Haberin Devamı

Ferah Zeydan gündemde bulunuyor. Aşk şarkısını bir şarkı yarışmasında seslendiren Ferah Zeydan bu performansı ile tanınmıştı ve çok ses getirmişti. Daha sonra Sinan Akçıl ile beraber yaptığı 'Biri bana gelsin' ve 'Şarttır' düetleriyle geniş bir kitleye ulaştı.

FERAH ZEYDAN KİMDİR?

İsmini katıldığı yarışma programıyla duyuran Ferah Zeydan, 20 Şubat 1994 yılında Mersin'de dünyaya geldi. Mersin’de bir çok amatör konser veren Ferah Zeydan, Mersin Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun oldu. Çok küçük yaşlardan beri müzikle iç içe olan Ferah Zeydan, sokak müzisyenliği yaparak tüm Mersin halkı tarafından tanıdı. Star TV ekranlarında yayınlanan X Faktör Star Işığı programıyla hayatı değişti. Yarışma sayesinde Suriye’de yaşayan ve uzun zamandır göremediği babasıyla yan yana geldi. Sinan Akçıl ile beraber yaptığı 'Biri bana gelsin' ve 'Şarttır' düetleriyle geniş bir kitleye ulaştı.

Haberin Devamı

Emre Aydın'ın yapımcılığında çıkarttığı şarkılarla beğeni toplayan genç şarkıcı Ferah Zeydan, mide küçültme ameliyatı ile 70 kilo verdi.

Geçtiğimiz sene bıçak altına yatan Ferah Zeydan, midesinin bir kısmını aldırıp, sıkı bir diyet uyguladıktan sonra kendi deyimiyle hayata yeniden döndü.

Sokakta karşılaştığı sevenlerine kendisinin Ferah Zeydan olduğunu ispat etmek için hayli çaba gösterdiğini dile getiren şarkıcı, yeni haliyle çok mutlu olduğunu ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!