Fazilet Hanım ve Kızları yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Fazilet Hanım ve Kızları yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2018 18:31

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi bu hafta ekranlara gelen 44. son bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşattı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde, Sinan’ın geçirdiği korkunç kaza Egemen’leri alt üst etti. Kazayı öğrenen Kerime’nin hastaneye ulaşmayı başarması ortalığı karıştırdı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Fazilet Hanım ve Kızları'nın bu akşam ekranlara gelen son bölümünde heyecan doruktaydı.  Yeni bölümde, Sinan’ın geçirdiği kaza herkesi alt üst etti. Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşan entrikalarla dolu dizi Fazilet Hanım ve Kızları'nın bu hafta yayınlanan son bölümünün ardından gelecek hafta yayınlanacak olan 45. yeni bölüm fragmanını sorgulamaya başladı. Peki, Fazilet Hanım ve Kızları 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Başrollerinde Nazan Kesal, Mahir Günşıray, Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul gibi isimlerin yer aldığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yeni bölümü yine heyecan doluydu. Ekranlara gelen 44. bölümün ardından gelecek hafta yaşanana gelişmeleri merak eden ve şimdiden yeni bölüme dair ipucu edinmek isteyen vatandaşlar, yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı.

Haberin Devamı

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI'NIN BU HAFTAKİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Fazilet Hanım ve Kızları’nın 28 Nisan akşamı ekranlara gelen son bölümünde, Sinan’ın geçirdiği korkunç kaza Egemen’leri alt üst eder. Tüm aile Sinan’ın kritik durumuyla dağılırken, Hazım’ın Yağız’a herkesin gözünün önünde attığı tokat hem baba oğul, hem de Hazan için bir milad olur.

Kazayı öğrenen Kerime’nin hastaneye ulaşmayı başarması ortalığı karıştırır. Hazım ve Fazilet’in Kerime yüzünden yeniden karşı karşıya gelmesi, büyük sırra yeni bir düğüm atar. Hazan ve Yağız’ın en beklenmedik anda attıkları adım bazı sırları gün ışığına çıkarırken, korku dolu bekleyiş yeni sırlara gebedir.

BAKMADAN GEÇME!