Fatma Çelik kimdir, bulundu mu? Müge Anlı'daki Fatma Çelik olayının detayları

Güncelleme Tarihi:

Fatma Çelik kimdir, bulundu mu Müge Anlıdaki Fatma Çelik olayının detayları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2021 11:41

Denizli’de çalıştığı mekanın sahibiyle birliktelik yaşayan Fatma Çelik’ten 13 yıldır haber alınamıyor. Fatma Çelik’in ablası Yurdagül Çelin, kardeşinin akıbetini öğrenmek için Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre o dönemde birçok kişi Veli Karabacak'ın genç kadını öldürüp evinin bahçesine gömdüğünü konuşuyordu. İddiaların odağındaki Veli Karabacak, söz konusu iddiaları yalanladı.

Haberin Devamı

6 kardeşli bir aileden gelen Fatma Çelik, 13 yıl önce esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Kardeşinin kaybında 25 yaş büyük olan patronundan şüphelenen abla Fatma Çelik, Müge Anlı’ya başvurdu. Denizli’de çalıştığı mekanın sahibiyle birliktelik yaşayan Fatma Çelik’in sık sık şiddet gördüğü iddia edildi. Sevgilisine “Sen beni aldatınca ben de seni üç kişiyle aldattım” diyen Fatma Çelik’in ailesi erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğüne inanıyor. 

Yaşanılanlarla ilgili konuşan anne; "Benim kızım giderken bana bir şey olursa Veli'den bil dedi ve zinnet eşyalarını bıraktı. Ben üç -dört defa davacı oldum. Adam beraber olduklarını bile inkar ediyormuş. " dedi.

''Veli'nin sevgilisini öldürüp gömdüğünü duydum''

Bu olayın 8 yıl önce olduğundan söz eden telefondaki hanımefendi, Veli Bey ile beraber yaşadıklarını, hatta tavernada bir masada Veli Bey'den "O benim abimdir" diye söz ettiğini, masadaki kişinin de "Senin abim dediğin kişi bir kadını öldürdü nereye gömdüğü belli değil" dediğini aktardı. Hatta başka bir arkadaşının da bunu onayladığını belirtti. Telefondaki hanımefendi, herkesin Veli Bey'den korktuğunu, silahla gezdiğini iddia etti.

Haberin Devamı

2,5 3 sene olmadığını savundu

Veli Bey, Fatma Hanım ile beraberliği olduğunu, gazino ortamında çalışan insanların mükemmel bir hayatları olmadığını ister istemez kıskançlıklar yaşandığını ama tavernanın işletmesini kendisinin yaptığını belirtti. Fatma Hanım'ın kendisinden önce başka yerlerde de çalıştığından bahseden Veli Bey, Sevim olarak tanınan ama kendisinin Banu olarak tanıdığı kişi ile beraber kendi yanlarına çalışmaya geldiğini söyledi. Yurdagül Hanım, Sevim Hanım'ın çalışmadığını, kız kardeşini ikna etmek için gittiğini belirtti. Veli Bey, bu iki kardeşin kendi yanlarında çalışmaya başladıktan sonra Fatma Hanım ile ilişkilerinin başladığını, 1 sene civarında beraber olduklarını ama bu sürenin 2,5 3 sene olmadığını savundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!