Fatih Kısaparmak'ın oğlu Kaan Kısaparmak herkesi ağlattı! Kaan Kısaparmak kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Güncelleme Tarihi:

Fatih Kısaparmakın oğlu Kaan Kısaparmak herkesi ağlattı Kaan Kısaparmak kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2022 11:58

Kanal D'nin sevilen programı Şarkılar Bizi Söyler'de geçtiğimiz cumartesi Fatih Kısaparmak şarkıları damga vurdu. Programa, Fatih Kısaparmak'ın eşi Şebnem Kısaparmak ve oğlu Kaan Kısaparmak da sürpriz yaparak konuk oldu. Baba oğluk birlikte seslendirdikleri eser stüdyoda ve ekran başında izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Peki, Kaan Kısaparmak kimdir, kaç yaşında, mesleği ne? İşte o anlar...

Haberin Devamı

Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler’in bu bölümünde, Türk halk müziğinin güçlü yorumcusu, söz yazarı ve bestekarı Fatih Kısaparmak konuk oldu. “Fatih Kısaparmak Şarkıları” konseptli programın açılışı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak “Onuncu Yıl Marşı” ile yapıldı. Programa ilk önce eşi Şebnem Kısaparmak konuk oldu. Birlikte göz göze şarkı söyleyen ikili, izleyicilere müzik ziyafeti çekti.

Fatih Kısaparmakın oğlu Kaan Kısaparmak herkesi ağlattı Kaan Kısaparmak kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor

Programın bir sürprizi de Fatih Kısaparmak'ın oğlu Kaan Kısaparmak oldu. Babasının izinden giden ve yeni albümüyle müzik dünyasına giriş yapan Kaan Kısaparmak, seslendirdiği eserlerle herkesi kendine hayran bıraktı ve studyoda duygusal anlar yaşattı.

Haberin Devamı

EL ELE ŞARKI SÖYLEDİLER

Fatih Kısaparmak “Bu Adam Benim Babam” şarkısını seslendirirken oğlu Kaan Kısaparmak şarkıya eşlik ederek stüdyoya girdi. Kaan Kısaparmak’ın stüdyoya girişiyle baba-oğul arasında duygusal anlar yaşandı. Ardından baba-oğul bağlamalarını ellerine alarak unutulmaz türküleri art arda söyledi. Kaan Kısaparmak ise izleyiciler tarafından merak konusu oldu ve sosyal medyada ses getirdi.

Fatih Kısaparmakın oğlu Kaan Kısaparmak herkesi ağlattı Kaan Kısaparmak kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor

KAAN KISAPARMAK KİMDİR?

Kaan Kısaparmak, Fatih ve Şebnem Kısaparmak'ın iki oğlundan küçük olandır. Kaan Kısaparmak 2022 yılında doğmuştur. 17 yaşındaki genç müzisyen, babasının izinden giderek, 'Eğilmem' isimli albümünü çıkarmıştır. Ayrıca Kaan Kısaparmak'ın sesi ve bağlama çalışı sosyal medyada babası Fatih Kısaparmak'a benzetildi ve izleyicilerden alkış topladı.

BAKMADAN GEÇME!