Ezgi Eyüboğlu kimdir? Ezgi Eyüboğlu kaç yaşında ve nereli?

Güncelleme Tarihi:

Ezgi Eyüboğlu kimdir Ezgi Eyüboğlu kaç yaşında ve nereli
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2020 19:11

'Muhteşem Yüzyıl', 'Adı Mutluluk' ve 'Payitaht Abdülhamid' gibi dizilerle tanınan Ezgi Eyüboğlu, magazin basınının yakından tanıdığı isimler arasında yer alıyor. Kariyeri boyuncu pek çok dizide rol alan Ezgi Eyüboğlu'nun kim olduğu ve özel yaşamı araştırılıyor. Peki, Ezgi Eyüboğlu kimdir?

Haberin Devamı

Ezgi Eyüpoğlu ile Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin'in aşk yaşadığı iddiası magazinseverleri meraklandırdı. İşte, Ezgi Eyüboğlu hakkında tüm merak edilenler...

Haziran 1988 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Iktisat Bölümünü bitirdikten sonra Bahçeşehir Üniversitesi ileri oyunculuk bölümünde master yapmıştır. 2012 yılında başrollerini Halit Ergenç ve Meryem Uzerli’nin başrollerini paylaştığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde Aybige Hatun rolüyle dikkatleri üzerine çekti.

Ardından Sudan Bıkmış Balıklar dizisinde rol almıştır. Ama asıl çıkışını 2015'te başrollerini eşi Kaan Yıldırım ile üstlendiği bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Kumsal Güçlü karakterini canlandırdı. Son olarak ise Payitaht Abdülhamid adlı dizide Ahsen karakterini canlandırmıştır.

Haberin Devamı

Ezgi Eyüboğlu, Kutsal Damacana Dracoola ve Yol Arkadaşım 2 filmlerinde de rol almıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!