Exatlon ne demek? Exatlon Challenge formatıyla ilgili bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Exatlon ne demek Exatlon Challenge formatıyla ilgili bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2020 17:24

Sosyal medya ünlülerinin yer aldığı, Acun Ilıcalı'nın yeni projesi Exatlon Challenge Türkiye, online platform üzerinden yayınlandı. 15 bölümden oluşan Exatlon Challenge'da 16 yarışmacıdan 8'erli iki takım oluşturuldu. Siyah ve Beyaz adı verilen takımlarda 4'er erkek ve 4'er kadın yarışmacı var. Peki, Exatlon ne demek? İşte Exatlon Challenge formatıyla ilgili bilgiler

Haberin Devamı

Exatlon, 2017 yılından beri dünya genelinde 58 milyon izleyiciye ulaşmış uluslararası bir spor reality yarışma programıdır.

Exatlon’da her gün yüksek fiziksel güç ve performansa sahip iki takım özel olarak hazırlanmış parkurlarda yarışır.

Takım odaklı bir yarış olan Exatlon, takım dinamiklerini ve mücadeleyi gerçeklikle bir araya getirerek Exatlon şampiyonu unvanına sahip olacak erkek ve kadın şampiyonlarını arar.

Exatlon’un en önemli ayırt edici özelliği donanımlı spor yıldızlarını ve normal hayattan insanların güçlerini sınayan karmaşık ve özel olarak hazırlanmış Exatlon parkurlarıdır.

Bu zor parkurlar; özel koşu parkurlarını, yüzme havuzlarını, çeşitli engelleri, denge tahtalarını, kayma alanlarını, kum ve çamur alanlarını, tırmanma tünellerini, denge barlarını, atlama platformlarını ve birçok fiziksel spor alanını bir araya getirir.

Haberin Devamı

Tüm bu parkur alanları başa baş yapılacak zorlu yarışlar için özel olarak dizayn edilmiştir. Bu zorlu parkurlarda yarışlar için belirlenmiş olan rakama ulaşan takım o günün kazanan takımı olur.

Exatlon bilindik reality ve eğlence formatlarının tüm bileşenlerini içinde barındıran bir yarışma formatıdır. Exatlon’da takımlar günlük olarak birbiriyle mücadele ederken aynı zamanda yaşam alanı olarak oluşturulan kamplardaki sosyal hayatlarıyla da bu mücadelelerini desteklerler.

EXATLON CHALLENGE

Exatlon Challenge, Exatlon’un modern dokunuşlar içeren yeni bir versiyonudur.

Exatlon Challenge, Türkiye’nin en popüler influencerlarını uluslararası Exatlon formatıyla buluşturur.

Her bölümde, Siyah ve Beyaz takım oyunlardaki yeteneklerini ve takım olma konusundaki başarısını kanıtlamak için birbiriyle yarışır.

Ayrıca izleyiciler Exatlon Challenge’da; takımların ev yaşantısını, yarışmacıların oyun kaybetmemek için neler yaptıklarını ve Exatlon Challenge’ın şampiyonu olmak için verdikleri tüm mücadeleyi izler.

Exatlon Challenge sosyal medya fenomenlerinin rekabetçi taraflarını, atletik yeteneklerini ve Exatlon’un karşılarına çıkaracağı büyük sürprizler karşısındaki cesaretlerini test eder.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!