Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filmini kimler seslendirdi?

Güncelleme Tarihi:

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filmini kimler seslendirdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2019 14:29

Chris Renaud'un yönetmen koltuğunda oturduğu Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı isimli animasyon filmi televizyonda izleyici karşısına çıkıyor. 2016 yılı yapımı olan film, animasyon filmi sevenler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filmini kimler seslendirdi? İşte, filme ilgili merak edilen bilgiler.

Haberin Devamı

2016 yapımlı animasyon filmi Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı’nın devam filmini ‘Çılgın Hırsız’ ve ‘Minyonlar’ gibi filmlere imza atmış Chris Renaud yönetiyor. Peki, küçükler kadar büyüklerinde ilgi odağı olan Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filminin seslendirmelerini hangi ünlü isimler yapmıştı?

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filminde sevimli evcil hayvanlar Max ve arkadaşları Manhattan sokaklarında yeni maceralara atılıyor. Minyonlar ve Çılgın Hırsız gibi sevilen animasyonların arkasındaki ekip tarafından yaratılan hikayede, Alper Kul Max, Çağlar Çorumlu ise Duke isimli köpeği seslendiriyor.

Manhattan şehrinde sahibi Katie ile güzel bir hayat yaşayan Max in hayatı anlatılmaktadır. Apartman dairesinde kalmaktan bir sıkıntısı olmayan Max, bir gün sahibinin eve yeni bir köpek getirmesiyle morali bozulur. Gözden düştüğünü hisseden Max yeni cinsiyle sıkı bir rekabete girecektir. Bu çekişme uzun sürmez çünkü Snowball isimli tavşan, evde yaşayan tüm hayvanlara büyük bir komplo planlamaktadır. Evlerini kaybetmek istemeyen hayvanlar iş birliği yapmak zorundadır

BAKMADAN GEÇME!