Esra Erol'daki avukat Hülya Kuran kimdir, evli mi?

Güncelleme Tarihi:

Esra Eroldaki avukat Hülya Kuran kimdir, evli mi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2021 16:54

Esra Erol programında yorumcu olarak izleyicinin karşısına çıkan Avukat Hülya Kuran, yaptığı yorumlar ve verdiği bilgilerle dikkat çekiyor. Hülya Kuran'ın eşi Selami Kuran bir hukuk profesörüdür. İşte Esra Erol'daki avukat Hülya Kuran hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

Avukat Hülya Kuran 1972 yılında Çanakkale'de dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini memleketi Çanakkale'de tamamladı. Marmara Üniversitesi'nden 1996 yılından mezun olan Hülya Kuran aslen Çanakkaleli. Üniversiteden mezun olduğu yıl nikah masasına oturan Hülya Kuran kendisi gibi hukukçu olan Selami Kuran ile evli.

HÜLYA KURAN'IN EŞİ HAKKINDA BİLGİLER

Lisans, yüksek lisans ve doktorasını İsviçre'de Zürih Üniversitesi Hukuk ve Siyasal Bilimler Fakültesi'nde tamamlayan Prof. Dr. Selami Kuran, doçentlik ve profesörlük unvanlarını Marmara Üniversitesi'nin akademik kadrosundayken edindi. Fakültenin Milletlerarası Hukuk Ana Bilim Dalı Başkanı olan Kuran, aynı zamanda İstanbul Barosu'na kayıtlı bir avukat. Alman-Türk Hukukçular Birliği Kurucu Üyesi olan Prof. Dr. Kuran'ın, Alman-Türk Sanayi ve Ticaret Odası ile Türk Alman İş adamları Derneği üyeliği de bulunuyor.

BAKMADAN GEÇME!