Erkenci Kuş yeni bölüm 2. fragmanında Sanem Can'ın evinde

Güncelleme Tarihi:

Erkenci Kuş yeni bölüm 2. fragmanında Sanem Canın evinde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2018 12:54

Erkenci Kuş dizisinin yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İlk sahne tanıtımından kısa bir süre sonra paylaşılan Erkenci Kuş 8. bölüm fragmanında kendisini yeniden Can’ın evinde bulan Sanem’in şaşkın halleri ön plana çıkıyor. Peki, yeni bölümde neler olacak? Sanem, işe geri dönecek mi? İşte, Erkenci Kuş 8. bölüm fragmanı ve kısa bir özeti…

Haberin Devamı

Erkenci Kuş dizisinin 8. bölümüne dair yeni görüntüler geldi. Özgür ruhlu Can ve hayallerinin peşinden giden Sanem’in masalsı karşılaşma öyküsünü anlatan Erkenci Kuş’un 7 Ağustos tarihli bölüm finali kafalarda soru işareti bırakmıştı. Son bölümde Can’ın başından beri suçsuz olduğunu anlayan Sanem, Emre’yle işbirliği yaptığı için büyük bir pişmanlık yaşayarak işten ayrıldı. Bu kararın nedenini öğrenmek isteyen Can, büyük bir adım attı ancak beklenmedik bir yanıt aldı. Erkenci Kuş yeni bölüm fragmanı ise Can ve Sanem arasındaki sürpriz gelişmelerin sinyalini verdi.

 SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sanem, Can'a kumpas kuranı buldu bulmasına ama aynı anda kendisinin de istemeden de olsa bu kumpasın bir parçası olduğunu öğrendi. Peki, şimdi bunu Can'a söyleyebilecek mi Sanem! Bu sırada yakalanan adam, polise teslim edilirken Can’ın mesleki itibarını temizlediği basın toplantısında Emre ve Sanem’e bir sürprizi var... Üstüne bir de Can, Sanem'in kendisine aşık olduğunu duydu. Can, Sanem'in peşini bırakmayacak elbet, bakalım Sanem nereye kadar kaçabilecek! Bu sırada mahallede ise Aysun’un verdiği kiloların sırrı açığa çıkar. Ancak, Mevkıbe bu işe çok bozulur.

 

BAKMADAN GEÇME!